Corsair VS450, RX 570 için yeterli midir?

Adem Yıldız_

Megapat
Selamlar, kafama takılan bir soru var. Acaba Corsair VS450, RX 570 4 GB için yeterli midir? 12V kanalından 408 Watt veriyor.

8 GB Corsair 3000MHz RAM.
Gigabyte B450M.
WD Blue 1TB.
Ryzen 5 1600.

Ce.

Cevabınız icin teşekkür ederim fakat bazı oyunlarda yuksek ayarlarda yetmediğini duymuştum. Ne kadar doğrudur?
Hocam RX570 tam yükte 150 Watt harcıyor yani crosfire bile kafa kafaya gelir gibi ama ceorsfire için yetersiz diyebiliriz ama RX570 için yeterde artar.

Crossfıre düşünmüyorum zaten. Elimde VS450 var ayriyeten PSU masrafı olmasın diye sormuştum.Cevaplar icin sağ olun sanırım hiçbir sıkıntısı olmayacak.

PSU.

Ce.

Cevabınız icin teşekkür ederim fakat bazı oyunlarda yuksek ayarlarda yetmediğini duymuştum. Ne kadar doğrudur?

Crossfıre düşünmüyorum zaten. Elimde VS450 var ayriyeten PSU masrafı olmasın diye sormuştum.Cevaplar icin sağ olun sanırım hiçbir sıkıntısı olmayacak.

PSU'ya çok yüklenen farklı ekipmanlarınız yok ise sıkıntısız çalışacaktır.

Konuyu tekrar açıyorum kusura bakmayın ama rx570 fazla voltajlı olarak geliyor ya undervolt yapsam tdp değeri düşeceğinden her halükarda yeter değil mi 450w @G8341

Kartı overclock dahi yapabilirsiniz, illaki undervolt yapmanıza gerek yok(yaparsanız iyi olur), 450W çok rahat yeter sisteminize.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı