Corsair VS550 sistem yeniden başlatılamıyor

Luxi

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Corsair VS550 PSU var sistemi normal Windows'tan kapatıyorum sonra yeniden açmaya çalıştıgımda sistem açılmıyor. Kasadaki fanların ışıkları yanıyor geri sönüyor sonra PSU'yu kapatıp kasanın tuşuna 3 4 kere basıyorum PSU kapalıyken de ısık yanıyor. Sonra yeniden PSU'yu açıp kasanın tuşuna bastıgımda açılıyor. PSU yanar mı değiştirmem gerek mi ya da böyle kullansam sorun olur mu?

BIOS güncellemesi varsa yapmanız iyi olabilir.
PSU kapalıyken nasıl ışık yanıyor ben onu ayırt edemedim hala. Elektrik kaynağı olmadan sistem elektrik mi tutuyor içinde?

Sorun olabilir ama sorunun ne derece ciddi sorunlara neden olacağını kestiremiyorum. Size şöyle söyleyeyim anakartlara çıplak elle dokunmayız çünkü elimizden anakarta yük geçerse bozulma ihtimali var. Sizin direkt anakartta kapalıyken bile yük var. (İş yapabilecek kadar). Anladığım kadarıyla öyle görünüyor. Nasıl bir vaka bu ya?

Arkadaşlar Corsair VS550 PSU var sistemi normal Windows'tan kapatıyorum sonra yeniden açmaya çalıştıgımda sistem açılmıyor. Kasadaki fanların ışıkları yanıyor geri sönüyor sonra PSU'yu kapatıp kasanın tuşuna 3 4 kere basıyorum PSU kapalıyken de ısık yanıyor. Sonra yeniden PSU'yu açıp kasanın tuşuna bastıgımda açılıyor. PSU yanar mı değiştirmem gerek mi ya da böyle kullansam sorun olur mu?

PSU sorunu bu, yanıp yanmayacağını bilemiyorum, ama bir PSU sistem açılışında fanları hafif döndürüp durduruyorsa korkmak lazım.

PSU'yu sistemden ayırıp kendiniz tetikleyerek aynı şeyi yapıp yapmadığına bakabilirsiniz.

PSU sorunu bu, yanıp yanmayacağını bilemiyorum, ama bir PSU sistem açılışında fanları hafif döndürüp durduruyorsa korkmak lazım.

PSU'yu sistemden ayırıp kendiniz tetikleyerek aynı şeyi yapıp yapmadığına bakabilirsiniz.

Nasıl reis, anlamadım?

BIOS güncellemesi varsa yapmanız iyi olabilir.
PSU kapalıyken nasıl ışık yanıyor ben onu ayırt edemedim hala. Elektrik kaynağı olmadan sistem elektrik mi tutuyor içinde?

Sorun olabilir ama sorunun ne derece ciddi sorunlara neden olacağını kestiremiyorum. Size şöyle söyleyeyim anakartlara çıplak elle dokunmayız çünkü elimizden anakarta yük geçerse bozulma ihtimali var. Sizin direkt anakartta kapalıyken bile yük var. (iş yapabilecek kadar). Anladığım kadarıyla öyle görünüyor. Nasıl bir vaka bu ya?

Bilgisayarı Windows'tan kapatıyorum. Yeniden açmaya çalıştıgımda kasa açılmıyor, fanların ışıkları yanıp yanıp sönüyor sonra ben PSU'yu kapattıgımda yeniden Power tusuna basıyorum. Aynı şekilde bilgisayar ısıkları geliyor kapanıyor. Yani PSU açıkkende kapalıykende bilgisayar 1 sn fanlara güç veriyor kesiyor. Yani PSU'yu kapatıp içindeki enerjiyi boşaltmazsam bilgisayar açılmıyor?

Hayır sadece güç bağlantılarını çıkaracaksınız, bu video yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reis böyle yaptım aynı şekil açıldı kapandı güc kaynagı videodakiyle aynı. Yani güç kaynagında sorun yok mudur? Zaten benim sorunumda bu açılıp direk bunun gibi duruyor.

Reis böyle yaptım aynı şekil açıldı kapandı güc kaynagı videodakiyle aynı. Yani güç kaynagında sorun yok mudur? Zaten benim sorunumda bu açılıp direk bunun gibi duruyor.

PSU'yu boşta çalıştırdığında, sisteme takılıyken olduğu gibi açılıp geri kapandıysa PSU arızalı.

Siz boşta tetiklediğinizde açılıp siz kapatana kadar kapanmaması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı