Cort100X elektrogitar nasıldır?

angela

Centipat
Daha fazla  
Gitar çalmaya başlamak istiyorum ve bir elektro gitar almayı planlıyorum. Ancak, gitar dünyasında tamamen yeniyim ve gitarlar hakkında bir bilgiye sahip değilim. Gördüğüm ve inanılmaz hoşuma giden bir model olan "Cort100X" hakkında bilgisi veya deneyimi olan var mı? Bu gitar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, fiyat bütçem yaklaşık olarak 7 bin aralığında. Bu fiyat aralığında güzel kalitede alternatifler önerebilecek olan var mı?

Cort 100X özellikleri:

Gitar Klavyesi Malzemesi Türü‎: Jatoba Ağacı
Gitar Manyetiği Yapısı‎: H-H
İp Malzemesi Türü‎: Nikel
El Yönü‎ :Sağ
Gitar Köprüsü Sistemi‎: Tremolo
Tel Sayısı‎: 6
Ürün Boyutları UxGxY‎: 41i x 10.2 x 110.8 santimetre
Ürün Model Numarası‎: X100 OPBC
Destek Malzemesi‎: Meranti
Üst Malzeme‎: Akçaağaç
Boyut‎: Tam
Üretici‎: CORT
Ürün Boyutları‎: 41 x 10.2 x 110.8 cm; 4 Kilogram
ASIN‎: B097CVMGKJ
Ürün Ağırlığı‎: 4 Kilograms

WhatsApp Görsel 2024-02-09 saat 23.36.13_143e50c8.jpg

Eh diyelim çalınır mı çalınır ama iyi bir gitar değil. Özellikle jatoba klavyeler ucuz modellerde çok dandik olabiliyor, köprüsü de pek sağlam değil gibi. Bizzat denemediğim için daha detaylı bir incelemede bulunamıyorum.

Eh diyelim çalınır mı çalınır ama iyi bir gitar değil. Özellikle jatoba klavyeler ucuz modellerde çok dandik olabiliyor, köprüsü de pek sağlam değil gibi. Bizzat denemediğim için daha detaylı bir incelemede bulunamıyorum.

Siz ne önerirdiniz?

Bütçeyi çıkabilirsen Ibanez grx70qa ve Jackson JS11 öneririm çıkamazsan bu modellerin temiz 2.ellerine bak

Ayrıca gitarlar hakkında bilgim yok dediğine göre büyük ihtimalle amfi hakkında da bir fikrin yok. Elektro gitarlar sesini çıkarmak için amfi kullanır amfi ucuz ya da yoksa gitarın pek bir anlamı kalmaz.

Son düzenleme:
Siz ne önerirdiniz?
2. el temiz squirer, ibanez gio modelleri olabilir bu gitardan daha iyi seçenekler olacakları kesin ancak jacksons markasının JS serisinin ucuz gitarlarını pek önermiyorum.

not : ayrıca konu sahibine manyetik tiplerini araştırmasını tavsiye ederim. Ne tarz çalmak istediğini belirtmemiş belki manyetik tiplerini bile bilmiyordur.

2. el temiz squirer, Ibanez gio modelleri olabilir bu gitardan daha iyi seçenekler olacakları kesin ancak jacksons markasının JS serisinin ucuz gitarlarını pek önermiyorum.

Not: Ayrıca konu sahibine manyetik tiplerini araştırmasını tavsiye ederim. Ne tarz çalmak istediğini belirtmemiş belki manyetik tiplerini bile bilmiyordur.

Squier'in Affinity'den düşük modellerini almaya değmez bence, fark fazla. Jackson JS11 o kadar kötü değildi ama tabii ki onun yerine bir Ibanez gio serisi daha iyidir dediğiniz gibi.

Konu sahibinin biraz araştırması gerek direk konu açmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı