- Makaleler
- 18
Hayır, girseniz bile bölgenizde kullanılamıyor der, bende de cortana ile konuşun diyor, ama bana bakmıyor bile cortana.
O tek Windows 10'da var arama kısmını cortana yazında cortana ses ve ayarlar çıkması lazım şahsen benim PC Windows 10 ve cortana çıkıyor.
Yorum silinmiştir.O tek Windows 10'da var arama kısmını cortana yazında cortana ses ve ayarlar çıkması lazım şahsen benim PC Windows 10 ve cortana çıkıyor.
Sürüm 2004 kullanıyordum, vardı.Sizin sürüm 20H2Q dır diye gözüküyor yeni sürümlerinde gözüküyor çünkü 1909'da yoktu.
Hayır, girseniz bile bölgenizde kullanılamıyor der, bende de cortana ile konuşun diyor, ama bana bakmıyor bile cortana.
hocam bana da bi ara gelmişti 3-4 ay oluyor bakmıyor bile ama bu sefer ayarları gelmiş hatta basıyorum ama ayarları açıyor.Hayır, girseniz bile bölgenizde kullanılamıyor der, bende de cortana ile konuşun diyor, ama bana bakmıyor bile cortana.
Win 10 Single langue (OEM bu arada zamanında kampanyadan koparmıştım).
Sürüm 2004 kullanıyordum, vardı.
Anasının bıyığı hakikaten var len ama açılmıyor basıyorum ayarlara atıyor?
2004 64 bit.Windows işletim sisteminin hangi sürümünü çalıştırıyorum?
Buradan sürüme bakmanız gerekiyor biz onu deyince bir şey anlamıyoruz. Mesala 1909 sürümümü
- Başlangıç düğmesi > ayarlar > sistem > hakkında'yı seçin. Hakkında ayarlarını açma.
- Cihaz özellikleri > sistem türü altından Windows'un 32 bitlik mi yoksa 64 bitlik mi sürümünü çalıştırdığınıza bakın.
- Windows özellikleri altında, cihazınızın hangi Windows sürümünü çalıştırdığını denetleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.