Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 28 Aralık 2020 #31 Hayır, girseniz bile bölgenizde kullanılamıyor der, bende de cortana ile konuşun diyor, ama bana bakmıyor bile cortana.
Hayır, girseniz bile bölgenizde kullanılamıyor der, bende de cortana ile konuşun diyor, ama bana bakmıyor bile cortana.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #32 Furkan vural demir dedi: O tek Windows 10'da var arama kısmını cortana yazında cortana ses ve ayarlar çıkması lazım şahsen benim PC Windows 10 ve cortana çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Sizin sürüm 20H2Q dır diye gözüküyor yeni sürümlerinde gözüküyor çünkü 1909'da yoktu.
Furkan vural demir dedi: O tek Windows 10'da var arama kısmını cortana yazında cortana ses ve ayarlar çıkması lazım şahsen benim PC Windows 10 ve cortana çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Sizin sürüm 20H2Q dır diye gözüküyor yeni sürümlerinde gözüküyor çünkü 1909'da yoktu.
1.Murad HÜDAVENGİDAR Decapat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 806 28 Aralık 2020 #33 Furkan vural demir dedi: O tek Windows 10'da var arama kısmını cortana yazında cortana ses ve ayarlar çıkması lazım şahsen benim PC Windows 10 ve cortana çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yorum silinmiştir.
Furkan vural demir dedi: O tek Windows 10'da var arama kısmını cortana yazında cortana ses ve ayarlar çıkması lazım şahsen benim PC Windows 10 ve cortana çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yorum silinmiştir.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2020 #34 En yeni Windows 20H2 sürümünü kurarsanız Cortana başlat menüsünde sabitlenmiş bir şekilde geliyor. Bana da geldi kapattım.
En yeni Windows 20H2 sürümünü kurarsanız Cortana başlat menüsünde sabitlenmiş bir şekilde geliyor. Bana da geldi kapattım.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 28 Aralık 2020 #35 Kleyn dedi: Sizin sürüm 20H2Q dır diye gözüküyor yeni sürümlerinde gözüküyor çünkü 1909'da yoktu. Genişletmek için tıkla... Sürüm 2004 kullanıyordum, vardı.
Kleyn dedi: Sizin sürüm 20H2Q dır diye gözüküyor yeni sürümlerinde gözüküyor çünkü 1909'da yoktu. Genişletmek için tıkla... Sürüm 2004 kullanıyordum, vardı.
Furkan vural demir Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 31 28 Aralık 2020 #36 Akif9748 dedi: Hayır, girseniz bile bölgenizde kullanılamıyor der, bende de cortana ile konuşun diyor, ama bana bakmıyor bile cortana. Genişletmek için tıkla... Demek ki çözüm arkadaşımızın cevabı hala cortana 5 yıl değil bir 5 yıl daha beklecek her halde bizim PC'ler ayaklanıp yüriycek arkadaşlar.
Akif9748 dedi: Hayır, girseniz bile bölgenizde kullanılamıyor der, bende de cortana ile konuşun diyor, ama bana bakmıyor bile cortana. Genişletmek için tıkla... Demek ki çözüm arkadaşımızın cevabı hala cortana 5 yıl değil bir 5 yıl daha beklecek her halde bizim PC'ler ayaklanıp yüriycek arkadaşlar.
1.Murad HÜDAVENGİDAR Decapat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 806 28 Aralık 2020 #37 Akif9748 dedi: Hayır, girseniz bile bölgenizde kullanılamıyor der, bende de cortana ile konuşun diyor, ama bana bakmıyor bile cortana. Genişletmek için tıkla... hocam bana da bi ara gelmişti 3-4 ay oluyor bakmıyor bile ama bu sefer ayarları gelmiş hatta basıyorum ama ayarları açıyor.
Akif9748 dedi: Hayır, girseniz bile bölgenizde kullanılamıyor der, bende de cortana ile konuşun diyor, ama bana bakmıyor bile cortana. Genişletmek için tıkla... hocam bana da bi ara gelmişti 3-4 ay oluyor bakmıyor bile ama bu sefer ayarları gelmiş hatta basıyorum ama ayarları açıyor.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #38 1.Murad HÜDAVENGİDAR dedi: Win 10 Single langue (OEM bu arada zamanında kampanyadan koparmıştım). Genişletmek için tıkla... Windows işletim sisteminin hangi sürümünü çalıştırıyorum? Başlangıç düğmesi > ayarlar > sistem > hakkında'yı seçin. Hakkında ayarlarını açma. Cihaz özellikleri > sistem türü altından Windows'un 32 bitlik mi yoksa 64 bitlik mi sürümünü çalıştırdığınıza bakın. Windows özellikleri altında, cihazınızın hangi Windows sürümünü çalıştırdığını denetleyin. Buradan sürüme bakmanız gerekiyor biz onu deyince bir şey anlamıyoruz. Mesala 1909 sürümümü Akif9748 dedi: Sürüm 2004 kullanıyordum, vardı. Genişletmek için tıkla... 2004'de var diye biliyorum. Bende vardı yeni sürümlerde
1.Murad HÜDAVENGİDAR dedi: Win 10 Single langue (OEM bu arada zamanında kampanyadan koparmıştım). Genişletmek için tıkla... Windows işletim sisteminin hangi sürümünü çalıştırıyorum? Başlangıç düğmesi > ayarlar > sistem > hakkında'yı seçin. Hakkında ayarlarını açma. Cihaz özellikleri > sistem türü altından Windows'un 32 bitlik mi yoksa 64 bitlik mi sürümünü çalıştırdığınıza bakın. Windows özellikleri altında, cihazınızın hangi Windows sürümünü çalıştırdığını denetleyin. Buradan sürüme bakmanız gerekiyor biz onu deyince bir şey anlamıyoruz. Mesala 1909 sürümümü Akif9748 dedi: Sürüm 2004 kullanıyordum, vardı. Genişletmek için tıkla... 2004'de var diye biliyorum. Bende vardı yeni sürümlerde
Furkan vural demir Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 31 28 Aralık 2020 #39 1.Murad HÜDAVENGİDAR dedi: Anasının bıyığı hakikaten var len ama açılmıyor basıyorum ayarlara atıyor? Genişletmek için tıkla... Yorumunu hemen sil bence hesabın kısıtlanabilir.
1.Murad HÜDAVENGİDAR dedi: Anasının bıyığı hakikaten var len ama açılmıyor basıyorum ayarlara atıyor? Genişletmek için tıkla... Yorumunu hemen sil bence hesabın kısıtlanabilir.
1.Murad HÜDAVENGİDAR Decapat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 806 28 Aralık 2020 #40 Kleyn dedi: Windows işletim sisteminin hangi sürümünü çalıştırıyorum? Başlangıç düğmesi > ayarlar > sistem > hakkında'yı seçin. Hakkında ayarlarını açma. Cihaz özellikleri > sistem türü altından Windows'un 32 bitlik mi yoksa 64 bitlik mi sürümünü çalıştırdığınıza bakın. Windows özellikleri altında, cihazınızın hangi Windows sürümünü çalıştırdığını denetleyin. Buradan sürüme bakmanız gerekiyor biz onu deyince bir şey anlamıyoruz. Mesala 1909 sürümümü Genişletmek için tıkla... 2004 64 bit.
Kleyn dedi: Windows işletim sisteminin hangi sürümünü çalıştırıyorum? Başlangıç düğmesi > ayarlar > sistem > hakkında'yı seçin. Hakkında ayarlarını açma. Cihaz özellikleri > sistem türü altından Windows'un 32 bitlik mi yoksa 64 bitlik mi sürümünü çalıştırdığınıza bakın. Windows özellikleri altında, cihazınızın hangi Windows sürümünü çalıştırdığını denetleyin. Buradan sürüme bakmanız gerekiyor biz onu deyince bir şey anlamıyoruz. Mesala 1909 sürümümü Genişletmek için tıkla... 2004 64 bit.