Cougar Gex 850W nasıldır?

• Konuyu başlatan 398708
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3.001
Biraz biraz anladım sanırım, teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ancak son bir sorum olacak. Peki net bir cevap olarak alınır mı? Yani zarar sokarmı o daha önce bahsetiğin yanma olayları olur mu? Arkadaşım bu sistemi en az 4 sene kulanmak istiyor 4 sene problem çıkarır mı?

Olmaz. Üstte anlattığım gibi dünyadaki gelmiş geçmiş en kaliteli PSU'yu alsanız bile çok düşük de olsa böyle ihtimaller mevcut. Elektronik ürün bunlar. Rica ederim.🦄

Olmaz. Üstte anlattığım gibi dünyadaki gelmiş geçmiş en kaliteli PSU'yu alsanız bile çok düşük de olsa böyle ihtimaller mevcut. Elektronik ürün bunlar. Rica ederim.🦄

Çok soru sordum kusura bakmayın psular hakında bir bilgim yok son olarak bu PSU'nun korumaları tam olarak işlevlerini yerine getirir değil mi? Bir de adamın yaptığı testin o datalardan çıkan sonuç iyi bir sonuç anlamına geliyor değil mi? Çünkü bir tane ekran görüntüsünde galiba bir test yapıyordu orada yeşil Pass yaziyordu.

Çok soru sordum kusura bakmayın psular hakında bir bilgim yok ☺️ son olarak bu PSU'nun korumaları tam olarak işlevlerini yerine getirir değil mi? Bir de adamın yaptığı testin o datalardan çıkan sonuç iyi bir sonuç anlamına geliyor değil mi? Çünkü bir tane ekran görüntüsünde galiba bir test yapıyordu orada yeşil Pass yaziyordu.
Önemli değil. Farklı farklı kanalların hepsinde %20 - %50 - %100 yük altında teste sokup test ediyor çünkü bu sertifikaları veren ana firmaların standartları bu şekilde. Videodaki testlerde bir sorun görünmüyor.

Korumalar da işlevlerini çok çok yüksek ihtimalle yerine getirir evet.

Önemli değil. Farklı farklı kanalların hepsinde %20 - %50 - %100 yük altında teste sokup test ediyor çünkü bu sertifikaları veren ana firmaların standartları bu şekilde. Videodaki testlerde bir sorun görünmüyor.

Teşekkürler biraz korkum vardı Cougar markasına karşı özellikle psularına karşı yorumlarınız sayesinde için ferahladı teşekkürler tekrardan konu kilit.

Teşekkürler biraz korkum vardı Cougar markasına karşı özellikle psularına karşı yorumlarınız sayesinde için ferahladı teşekkürler tekrardan konu kilit.
Cougar genel anlamda kaliteli bir markadır. Ben de kasamda Cougar Vortex 140mm bir fan kullanıyorum. Epey memnunum açıkçası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı