Cougar MX350 Mesh 750W 80+ iyi midir?

Ben kullanıyorum kasayı. Güç kaynağından yana bir sıkıntım yok. Bir kaç kez elektrikler gidip geldi ama sorun yaşamadım. Yan penceresi pleksi malzemeli. Ön tarafı mesh olup hava akışı gayet iyi. Ben egzoz ve üst tarafa 2 fan daha ekledim. Kasaya güveniyorum ama şöyle bir durum var; ileride sıvı soğutma alırım düşünceniz var ise biraz sıkıntı. Alacaksanız eğer egzoz fanınız kaliteli olsun.

Mediamarkt sitesinde PSU 700W olarak geçiyor, bendeki de 700W.

Ben kullanıyorum kasayı. Güç kaynağından yana bir sıkıntım yok. Bir kaç kez elektrikler gidip geldi ama sorun yaşamadım. Yan penceresi pleksi malzemeli. Ön tarafı mesh olup hava akışı gayet iyi. Ben egzoz ve üst tarafa 2 fan daha ekledim. Kasaya güveniyorum ama şöyle bir durum var; ileride sıvı soğutma alırım düşünceniz var ise biraz sıkıntı. Alacaksanız eğer egzoz fanınız kaliteli olsun.
@108456 egzoz fanı arkasına mı taktınız üstüne mi? Fanların modellerini söyler misiniz ben de satın alayım? Başka fan eklemeden kullansam sorun olur mu bi de? Genel olarak kasayı öneriyor musunuz?

1 tane arkaya taktım, 2 tane de üstüne taktım. Arkaya egzoz fan olarak "Arctic P12 PWM PST 120mm" taktım, üst tarafa ise "Cooler Master MasterFan MF120 Halo" taktım. Benimkisi biraz fantezi oldu, sağlamcı davrandım.
Fansız denemeden fikir vermek çok zor. İşlemci soğutucusu önemli burada.
Kasa ile ilgili bir şunu da belirteyim; kasa önündeki paneli sökmek istediğinizde maalesef tamamen çıkarılmıyor. Güç düğmesi kabloları panelde kalıyor. O kısmını tam anlayamadım veya ben sökemedim. Vatan'da veya MediaMrkt'da teşhiri var ise görevliden nasıl söküldüğünü sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
1 tane arkaya taktım, 2 tane de üstüne taktım. Arkaya egzoz fan olarak "Arctic P12 PWM PST 120mm" taktım, üst tarafa ise "Cooler Master MasterFan MF120 Halo" taktım. Benimkisi biraz fantezi oldu, sağlamcı davrandım.
Fansız denemeden fikir vermek çok zor. İşlemci soğutucusu önemli burada.
Kasa ile ilgili bir şunu da belirteyim; kasa önündeki paneli sökmek istediğinizde maalesef tamamen çıkarılmıyor. Güç düğmesi kabloları panelde kalıyor. O kısmını tam anlayamadım veya ben sökemedim. Vatan'da veya MediaMrkt'da teşhiri var ise görevliden nasıl söküldüğünü sorabilirsiniz.
Pişman oldum aldığıma ya :( fan takıcak param yok işlemcim i7 10. Nesil 10700 ekran kartım 3060 rog strix. Fanlara para kalmadı umarım sorun çıkarmaz bana

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı