Cougar stX700 alınır mı?

@Yang Mills

Hazır sistem mi alıyorsunuz?
İnternetten bakıyordum sistemlere. Hazır sistemde bu vardı. RTX 3070 olduğu için güvensiz PSU ise önermeyecektim. Alabilme ihtimalim düşük ama sıfır değil. Tek tek alamam zaten. Babam montajını kendi yapmak ister. Bozar diye korkuyorum.

İnternetten bakıyordum sistemlere. Hazır sistemde bu vardı. RTX 3070 olduğu için güvensiz PSU ise önermeyecektim. Alabilme ihtimalim düşük ama sıfır değil. Tek tek alamam zaten. Babam montajını kendi yapmak ister. Bozar diye korkuyorum.
Zalman TX serisi bir güç kaynağı fena değildir. LX serisi de yine o varyantta yer alıyor. Bu ürünlerin sıfır olması gerektiğini varsayıyorum tabi.

Cougar denemek istiyorum. Sıfır bu arada.
TX 700W modeli C Tier, Cougar STX 700W modeli ise D Tier. TX 700W olan daha iyi gibi.

TX 700W modeli C Tier, Cougar STX 700W modeli ise D Tier. TX 700W olan daha iyi gibi.
TX II ile aynı galiba TX modeli. Cougar alırsak ne gibi sıkıntılar olur?

TX marka PSU tavsiye etmem.
Bu model de gayet iyi ve 750W. Bütçe aşmayacak ise alınabilir.
Hocam hazır sistem ve PSU seçilmediğinde ücret düşmüyor. O yüzden zorunlu almak.
TX marka PSU tavsiye etmem.
Bu model de gayet iyi ve 750W. Bütçe aşmayacak ise alınabilir.

Cougar alırsam ancak elektrik gitme, az voltaj verme, ani voltaj sıçraması olursa bozulma, bileşenlere zarar verme olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı