muratuygn Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Could not initialize graphic interface Card termination ne demek? Bilgisi olan var mı? Oyuna girerken bu hatayı veriyor.
Could not initialize graphic interface Card termination ne demek? Bilgisi olan var mı? Oyuna girerken bu hatayı veriyor.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Şubat 2021 #2 Ekran kartı sürüsünü güncellemeyi deneyin. DDU ile silip AMD ise AMD'nin, NVIDIA ise NVIDIA'nın sitesinden güncel sürücüyü indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ekran kartı sürüsünü güncellemeyi deneyin. DDU ile silip AMD ise AMD'nin, NVIDIA ise NVIDIA'nın sitesinden güncel sürücüyü indirebilirsiniz.
GreatMaster Femtopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #3 Hataniz duzeltildi mi? Duzeltilmediyse anlatayım. Artı 0 Eksi
ityaya988 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #4 Aynı hatayı 2 gün önce bende aldım DDU ile silip yeniden temiz kurulum yaptım sadece Point Blank oyunun da alıyorum bu hatayı yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim... GreatMaster dedi: Hataniz duzeltildi mi? Duzeltilmediyse anlatayım. Genişletmek için tıkla... yardım edebilirmisin ? Son düzenleme: 19 Mart 2021 Artı 0 Eksi
Aynı hatayı 2 gün önce bende aldım DDU ile silip yeniden temiz kurulum yaptım sadece Point Blank oyunun da alıyorum bu hatayı yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim... GreatMaster dedi: Hataniz duzeltildi mi? Duzeltilmediyse anlatayım. Genişletmek için tıkla... yardım edebilirmisin ?
eraxxkatil Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #5 GreatMaster dedi: Hataniz duzeltildi mi? Duzeltilmediyse anlatayım. Genişletmek için tıkla... DDU ile silip yükledim, sürücülerim güncel ama olmadı. Artı 0 Eksi
GreatMaster dedi: Hataniz duzeltildi mi? Duzeltilmediyse anlatayım. Genişletmek için tıkla... DDU ile silip yükledim, sürücülerim güncel ama olmadı.
K Khanan Femtopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #6 GreatMaster dedi: Hataniz duzeltildi mi? Duzeltilmediyse anlatayım. Genişletmek için tıkla... Selam anlatabilir misin? Artı 0 Eksi
GreatMaster dedi: Hataniz duzeltildi mi? Duzeltilmediyse anlatayım. Genişletmek için tıkla... Selam anlatabilir misin?