Counter-Strike 1.6 oynanır mı?

Bilgisayarım kötü. Her neyse, günümüzde CS 1.6 oynanabilir durumda mı? Oyuncusu var mı? Grafikler yüzünden ön yargılıyım biraz.
Başka oyun önerileriniz için sistemim:
6 GB RAM (5, 21GB kullanılabilir.)
Ekran kartı: AMD Radeon HD 7640G, AMD Radeon HD 8500M series.
İşlemci: AMD A8-4500M APU with Radeon(tm) HD Graphics (4CPUs) 1.9GHz.
DirectX: DirectX 12.
Oynayan oyuncusu var, o konuda sıkıntı çekmezsiniz.

Grafiklerine ön yargınız varsa orasını ben bilmem. Oyuna alışmanız biraz zaman alabilir çünkü aşırı hızlı bir temposu var, ilk oynamaya başladığınızda alışana kadar sürekli ne olduğunu anlamadan ölürsünüz. Tabi oyunun zevki de bu temposunda. Oyun aşırı hızlı.

Başka bir online oyun önerisi isterseniz de CS:GO olabilir ama ben Team Fortress 2 öneririm, gayet güzel.

Bilgisayarım kötü. Her neyse, günümüzde CS 1.6 oynanabilir durumda mı? Oyuncusu var mı? Grafikler yüzünden ön yargılıyım biraz.
Başka oyun önerileriniz için sistemim:
  • 6 GB RAM (5, 21GB kullanılabilir.)
  • Ekran kartı: AMD Radeon HD 7640G, AMD Radeon HD 8500M series.
  • İşlemci: AMD A8-4500M APU with Radeon(tm) HD Graphics (4CPUs) 1.9GHz.
  • DirectX: DirectX 12.
Oynarsınız tabii ki ama oynayan insanlar artık profesyonel olduğu için canınız sıkılır.

Son düzenleme:
Bundan 2 yıl önce eski Pc'im çok kötüydü ben de düşük sistem gereksinimli oyunlara bakmaya başladım. Önce Zula indirdim ilk 3 gün her şey güzeldi ancak tüm silahlar gidip geriye M4 ve scout kalana kadar😕. Sonra CS 1.6 indirdim ve tam 2 ay sıkılmadan oynadım oyunu. Sana derim ki; bu oyun hala çoğu MP oyuna taş çıkartır. Hem ileride CS:GO oynamayı istiyorsan sana iyi bir temel olur hassasiyet ayarlarını aynı tut yeter.

CS GO varken kesinlikle oynanma
30-35fps alıyorum csgo'da. sarmıyor. Tüm fps arttırma yöntemlerini denedim.
Oynarsınız tabii ki ama oynayan insanlar artık profesyonel olduğu için canınız sıkılır.
Evet. Giriyim dedim. 2 saniyede 30 kez öldüm. CSGO da 30-35fps ile bile iyi oynarken cs1.6 da böyle olunca canımı sıktılar :) .
Oynayan oyuncusu var, o konuda sıkıntı çekmezsiniz.

Grafiklerine ön yargınız varsa orasını ben bilmem. Oyuna alışmanız biraz zaman alabilir çünkü aşırı hızlı bir temposu var, ilk oynamaya başladığınızda alışana kadar sürekli ne olduğunu anlamadan ölürsünüz. Tabi oyunun zevki de bu temposunda. Oyun aşırı hızlı.

Başka bir online oyun önerisi isterseniz de CS:GO olabilir ama ben Team Fortress 2 öneririm, gayet güzel.
Teşekkürler hocam. CS:GO Da 30-35 fps arası aldığım için sarmıyor. Team Fortress 2 bana karışık gelmişti ama tekrar bir bakıcam. Teşekkürler.
Bundan 2 yıl önce eski Pc'im çok kötüydü ben de düşük sistem gereksinimli oyunlara bakmaya başladım. Önce Zula indirdim ilk 3 gün her şey güzeldi ancak tüm silahlar gidip geriye M4 ve scout kalana kadar😕. Sonra CS 1.6 indirdim ve tam 2 ay sıkılmadan oynadım oyunu. Sana derim ki; bu oyun hala çoğu MP oyuna taş çıkartır. Hem ileride CS:GO oynamayı istiyorsan sana iyi bir temel olur hassasiyet ayarlarını aynı tut yeter.
Hocam CSGO oynardım. Fena da değildim ama işte fps sorunları yüzünden sarmıyor. Teşekkür ederim yanıtınız için.
Düşük grafiklerde Global Offensive oyna bence.
Dediğim gibi hocam, düşük fps sebebiyle pek sarmıyor beni.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı