Counter-Strike 2 beta hakkında bilgilendirme

Makaleler
1
Bu konuyu açmamın sebebi onlarca defa bahsetsek bile hala yanlış bilen arkadaşlar var. Onları bilgilendirmek amacıyla açtım.

Counter-Strike 2 daveti almak için yapılması gerekenler:

- Hesabınızın seçkin olması gerekiyor. (Seçkin olmazsa rank alamazsınız)
- Oyundaki rekabetçi rankınızın açık olması gerekiyor. Hangi rütbede olduğunuz önemli değil. Sistem Silver ya da Global diye ayırt etmiyor.
- Rekabetçi maçlarını aktif harita havuzundan oynayın. (Kesin bir bilgi değildir.)
- Güven faktörünüzün yeşil olması gerekiyor. Güven Faktörü kontrol etme

Bu koşulları sağlasanız bile davet %100 gelecek diye bir ihtimal yok.

Counter-Strike 2 daveti hakkında bilinmeyenler:

- Rankınızı açtıktan 24 saat sonra davet atılmıyor.
- Rankı açık olan her oyuncuya davet gitmiyor.
- Davet için oynama süresi ya da son günlerde ne kadar CS oynadığınız önemli değil. Sadece rankınızın açık olması gerekiyor.

Eylül ayından itibaren toplamda 3 kere davet dalgası oldu. Bunlar 1, 2 ve 9 eylül tarihlerinde. Bu tarihlere baktığımız zaman haftada 1 ya da 2 kere davet atıldığını görüyoruz. Yani 16 eylül de tekrardan davet atılma olasılığı var.

Bu konuya bakarak oyunu açmadan davet edilip edilmediğinizi öğrenebilirsiniz.

Bu konuyu açmamın sebebi onlarca defa bahsetsek bile hala yanlış bilen arkadaşlar var. Onları bilgilendirmek amacıyla açtım.

Counter-Strike 2 daveti almak için yapılması gerekenler:

- Hesabınızın seçkin olması gerekiyor. (seçkin olmazsa rank alamazsınız)
- Oyundaki rekabetçi rankınızın açık olması gerekiyor. Hangi rütbede olduğunuz önemli değil. Sistem Silver'ya da global diye ayırt etmiyor.
- Rekabetçi maçlarını aktif harita havuzundan oynayın. (kesin bir bilgi değildir.)
- Güven faktörünüzün yeşil olması gerekiyor. Güven Faktörü kontrol etme

Bu koşulları sağlasanız bile davet %100 gelecek diye bir ihtimal yok.

Counter-Strike 2 daveti hakkında bilinmeyenler:

- Rankınızı açtıktan 24 saat sonra davet atılmıyor.
- Rankı açık olan her oyuncuya davet gitmiyor.
- Davet için oynama süresi ya da son günlerde ne kadar CS oynadığınız önemli değil. Sadece rankınızın açık olması gerekiyor.

Eylül ayından itibaren toplamda 3 kere davet dalgası oldu. Bunlar 1, 2 ve 9 Eylül tarihlerinde. Bu tarihlere baktığımız zaman haftada 1 ya da 2 kere davet atıldığını görüyoruz. Yani 16 Eylül de tekrardan davet atılma olasılığı var.

Bu konuya bakarak oyunu açmadan davet edilip edilmediğinizi öğrenebilirsiniz.

Ben de bekliyorum tamamen şans işi bence

Ben de bekliyorum tamamen şans işi bence.

Evet davet tamamen şans işi. İlk davetteki gibi oynama sürene, rankına falan bakmıyorlar. 1 yıldır oynamayan arkadaşım ağustos'un son haftasında 2 maç kazandı. 1 Eylül'de davet aldı. Ben uzun zamandır oynuyorum hala davet alamadım.

Bana ilk günlerinde gelmişti. Arada hala CS2 oynuyorum ama hiç beklediğim gibi değil. Tamam spray mekaniği, grafikler, aydınaltma cidden iyi. Ama optimizasyon rezalet.

Optimizasyon konusunda sorunlu evet. Bir de daha deneyimlemedim ama sub tick olayı da sıkıntılıymış sanırım. Düşük ping alanlar yüksek pinge göre normalden daha fazla avantajlı oluyormuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı