Counter-Strike 2 ping nasıl düşürülür?

SpongeKuzey

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, sadece Counter-Strike 2'de ping sorunum var ve çözemiyorum.
Valorant ve benzeri oyunlarda pingim 20'yi geçmiyor fakat CS'de maça girebilirsem 80 oluyor. Bundan şikayetçi değilim, sorun maça girememem. Maç bulurken sıkıntı yok ama maç onaylandıktan sonra pingim 1000'lere çıkıyor ve yüklenme ekranında kalıyor. Rekabetçi maçlara girebilmek için quit atıp tekrar giremem gerekiyor. Oyunu silip yükledim ve modem değiştirdim sorun hâlâ aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, sadece Counter-Strike 2'de ping sorunum var ve çözemiyorum.
Valorant ve benzeri oyunlarda pingim 20'yi geçmiyor fakat CS'de maça girebilirsem 80 oluyor. Bundan şikayetçi değilim, sorun maça girememem. Maç bulurken sıkıntı yok ama maç onaylandıktan sonra pingim 1000'lere çıkıyor ve yüklenme ekranında kalıyor. Rekabetçi maçlara girebilmek için quit atıp tekrar giremem gerekiyor. Oyunu silip yükledim ve modem değiştirdim sorun hâlâ aynı.

Yeni modeme geçin çok basit çok profesyonel umarım en yakın zamanda pinginiz düşer.

Valve'ın hatası. Sunucuları çok kötü CS nin. Belki işe yarar diye söyliyim, DNS veya VPN kullanıyorsanız kullanmayın. Bu tür uygulamalar her ne kadar Pingi düşürdüğüde söylense aslında dahada artıyor. Şimdi şöyle düşünün. VPN, sizi alıp başka bir yerde ki sunuculara bağlıyor ve böylelikle ip adresiniz gizli kalıyor. Şimdi oyun oynarken mesela w tuşuna bastığınızda direkt CS nin sunucularina iletiliyor. VPN kullanırken ise önce VPN in sunucusuna ordanda CS nin sunucusuna gidiyor. Sizce hangisi daha hızlı olur? Bu yüzden VPN veya DNS kullanmayin

Yeni modeme geçin çok basit çok profesyonel umarım en yakın zamanda pinginiz düşer.
Valorantta Pingim 20 diyor arkadaş. Yani modem değiştirmesine gerek yok

Valve'ın hatası. Sunucuları çok kötü CS'nin. Belki işe yarar diye söyleyeyim, DNS veya VPN kullanıyorsanız kullanmayın. Bu tür uygulamalar her ne kadar pingi düşürdüğüde söylense aslında daha da artıyor. Şimdi şöyle düşünün. VPN, sizi alıp başka bir yerde ki sunuculara bağlıyor ve böylelikle IP adresiniz gizli kalıyor. Şimdi oyun oynarken mesela W tuşuna bastığınızda direkt CS'nin sunucularina iletiliyor. VPN kullanırken ise önce VPN'in sunucusuna oradan da CS'nin sunucusuna gidiyor. Sizce hangisi daha hızlı olur? Bu yüzden VPN veya DNS kullanmayin.

DNS pingi etkilemez DNS olmadan internete bağlanamazsın.

Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform bu testi yapar mısınız?

Modem değiştirdim zaten. Ve internet ızımda büyük artış oldu indirme hızımda vs.

Modem değiştirdin ama ne aldın gene kötü bir şey aldıysan ne fark eder paket yönetim var mı QoS'ya da SQM.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı