Hocam baktım, ama yine dediğim gibi bu derecede interaktif bir yanı yok. Water Flux 2.0'a da baktım gerçekten aşırı başarılı ama yine de o kadar interaktifliği yok. Simulasyonu gayet başarılı ama dediğim gibi örnek de bıraktım CS2 gibi bir oyun içinde böylesine bir görsellik ve interaktiflik ben beklemiyordum. Ki Source 2'nin ne kadar geliştirildiğinin örneği direk. CS2 bir yana, CS2 için heyecanlı değilim, ama Source 2'den çıkacak yapımlar için baya heyecanlıyım. S&Box bunlardan bir tanesi mesela ama konu dışı. Bi bakarsınız merak ederseniz.
CS:GO, CS2'ye kıyasla gerçekten zamanının gerisinde kalmış bir oyun, ki zaten yeni sistemlerde bu kadar problemlerle karşılaşmanın nedeni de bu. Gerekli bir yeniden yapımla artık güncel CS2 ile devam edeceğiz ve böyle gözükmesi rekabetçiliğini etkilemeyecek, zira dediğim ve gösterdiğim gibi herşey yüksek ayarlarda bile 200FPS alabiliyorsunuz ve bu da zaten yeter de artar. Modern oyunlarda bu direk zaten kabul görülmüş birşey, Warzone 2 ve Battlefield 2042 dahil.