Counter-Strike 2 spray, aim, peek konusunda çok kötü

Alışınca güzel. Tek sıkıntısı, adamın kafası ince gözüküyor, aimi adamın kafasında tutsam bile mermi gitmiyor. Mirage'de, Short bakan bankın üstünden short kesmeye çalışırsanız ve karşınıza adam çıkarsa demek istediğimi anlarsınız.

He, bide duvar arkası hasarını azaltmışlar sanırım. Ak ile 2 hit duvar arkası kafa nasıl 16 vurur anlamıyorum.
(Orta Mid-İskele Connector Duvarı).
 
İşte hocam, kötü oynayıp oyunu bahane ediyor. Mesela oyunu oynadığım masayı anlatayım.
Televizyon tezgahı ama monitörün altına tahta koyup uzattım, ağır olduğu için sallanmıyor falan. Buna rağmen vurabiliyorum.

Adamlar peek atarken çok hızlı çıkıyor benim bahane ettigim şey peek atmalarının 500/kmh olması ve spray atarken çok fena bir şekilde silahın kalkması.
 
Alışınca güzel. Tek sıkıntısı, adamın kafası ince gözüküyor, aimi adamın kafasında tutsam bile mermi gitmiyor. Mirage'de, short bakan bankın üstünden short kesmeye çalışırsanız ve karşınıza adam çıkarsa demek istediğimi anlarsınız.

He, bir de duvar arkası hasarını azaltmışlar sanırım. Ak ile 2 hit duvar arkası kafa nasıl 16 vurur anlamıyorum.
(Orta mid-iskele connector duvarı).

Duvar arkası azalmış onu zaten görmüştüm bir yerde.

Hocam size öyle geliyordur. Silah sekmesine alışırsınız.

Silah sekmelerine yakında alışırımda silahlar fena kalkmaya başlamış.
 
Oynanış olarak fazlasıyla değişmiş geliyor bana hiçbir konusuna alışamamıştım başta üç beş maç atınca biraz daha alıştım ama CS:GO'da oynadığımdan çok daha kötü oynuyorum. Biraz daha alışmak lazım sanırım CS:GO'yu binlerce saat oynadık bunu da oynarız. Ciddi oynadığım dönemde leme çıkmıştım şu an Silver nova hesapta zorlanıyorum.
 
Değişmedi ki spray?

Spray değişti hocam mutlaka bir videolara bakın ve silah kalkıyor artık onu da fark edersiniz izlerken.

Oynanış olarak fazlasıyla değişmiş geliyor bana hiçbir konusuna alışamamıştım başta üç beş maç atınca biraz daha alıştım ama CS:GO'da oynadığımdan çok daha kötü oynuyorum. Biraz daha alışmak lazım sanırım CS:GO'yu binlerce saat oynadık bunu da oynarız. Ciddi oynadığım dönemde leme çıkmıştım şu an Silver nova hesapta zorlanıyorum.

Ben CS:GO'yu mükemmel oynardım alışılması zor oyun olmuş şu an 1.5 saat deneyimledim anladım farkı.

Hayır kötü değil. Sadece alışmadın.

Oyunu deneyimledim 1.5 saat kadar alışılması zor atölye mapları açılmadı daha çünkü.
 
Counter-Strike 2 gerçekten spray kontrolü konusunda çok kötü olmuş şu an atölye haritaları bile gelmedi ve acaba aklımdaki soru bu silah kalkması düzelir mi? Düzelmezse bile atölye mapları vardı düzeltiyorduk. Düzelmezse silahlar gerçekten çok kötü sekiyor biraz daha düzeltilmeli ve hareket hızı düzelecek mi? CS:GO tarihin görülmüş en iyi oyundu hareket hızları düzgündü. Peki şimdi Counter-Strike 2'de? Adam peek atarken Ferrari ile Lamborghini, Mclearen markalarının en hızlı arabalarının birleşmesi gibi çıkıyorlar. şu an kimse çok alışamaz ben 160 FPS oynuyorum ve 240Hz monitörüm var gerçekten bir CS:GO'daki gibi oynayamıyorum, umarım düzelir.

Şu olayı çok yaşıyorum duvar arkasına geçtiğim an vuruluyorum ping durumlarım çok iyi FPS 150 200 görüntü oluşturma gecikmesi 10 15ms civarı ama anlamıyorum adam 500mt öteden USP ile HS atıyor 10 tane mermi sıksa anlarım tek mermi de şak diye HS nasıl oluyor arkadaş

 
Hocam herhalde kötü oynuyorsunuz.

CS:GO'da gerçekten süperdim ama Counter-Strike 2 alışılmaz derece değişti yani CS:GO e-sporcusu ol ya da ne olursan ol alışmak zor.

Şu olayı çok yaşıyorum duvar arkasına geçtiğim an vuruluyorum ping durumlarım çok iyi FPS 150 200 görüntü oluşturma gecikmesi 10 15ms civarı ama anlamıyorum adam 500mt öteden USP ile HS atıyor 10 tane mermi sıksa anlarım tek mermi de şak diye HS nasıl oluyor arkadaş.


O sıkıntılar biraz giderildi ama bende yaşıyorum hala duvar arkası ölmeyi.

Kötü oyuncu olduğun için olabilir hocam.

Bir şey diyeceğim ama mesela böyle kötü oyuncusun diyorsunuz ya siz ne yapıyorsunuz acabada bunu diyecek özgüvene sahipsiniz.
 

Geri
Yukarı