Counter-Strike 2'de haksız bir şekilde ban yemek

xBagLy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 2 Steam hesabım var ve ikisinde de CS 2 oynuyorum. İki Hesapta'da aynı telefon numarası girili. Ben şehir dışında iken arkadaşım hesaplarımdan birini istedi (ancak bu arkadaşım aktif olarak CS 2 de hile yapıyordu. Buraya geleceğim) ve kesinlikle hile kullanmayacağını hilesiz oynayacağını belirtti. (bu konuşmadan önce de ben hile kullanmadığını düşünüyorum.) Hesabımı verdim ve oynamaya başladı. Evime geri geldim ve hesabı isteyen arkadaşım ben ve 2 arkadaşım toplam 4 kişi oynamaya başladık. Sonradan öğrendim ki hile kullanıyorlar ama belli etmiyorlar. Hemen yan hesabımı arkadaşımdan aldım.

Şifresini değiştirdim ve giriş yapılan bütün cihazları kaldırdım. Hile kullandıklarını itiraf ettiler vs. sonrasında benim hesabımda'da hile kullandığını itiraf etti fakat kullandığı hilenin kaliteli bir hile olduğunu rahat olmamı söyledi. Her neyse aradan biraz zaman geçti ve yaklaşık 10 gün önce yan hesabım oyun yasaklaması yedi. Ana hesabım da ban yer mi diye korktum fakat araştırdığımda ban yemeyeceğimi öğrendim.

Aynı telefon numarasını kullanan hesapların yediği ban tipi VAC banmış. Yan hesabımın ban yemesi üzerinden 1 2 gün geçti, hile açan arkadaşımın kendi hesabı da oyun yasaklaması banı yedi ve bir arkadaşımız daha ban yedi (o da hile kullanıyormuş) geriye ben ve hile kullanmayan bir arkadaşım kaldık. Dün işten eve geldim ve bir de ne göreyim. Ana hesabımda oyun yasaklaması yemiş. Ana hesabımda asla hile kullanılmadı ancak ana hesabımda ban yedi. Araştırdım lobideki oyuncular ban yedi diye bende ban yemiyorum, telefon numarası ile de alakalı değil çünkü o VAC banda oluyor. Diyelim oldu yan hesabım ban yiyince ana hesabımın'da anında VAC ban yemesi gerekirdi fakat böyle olmadı. Steam desteğe yazdım fakat hiçbir dönüş alamadım sizce ne yapmalıyım. Tekrarlıyorum ana hesabımda asla hile açılmadı.

@reptile hocam neler yapabiliriz bu durumda

Su testisi su yolunda kırılır. Tecavüzcüye kadın emanet etmişsin. Kullanıcı kurallarında başkalarına vermemen gerektiğini de kabul ettin. Her şey senin suçun.

Arkadaşlar merhaba. 2 Steam hesabım var ve ikisinde de CS 2 oynuyorum. İki Hesapta'da aynı telefon numarası girili. Ben şehir dışında iken arkadaşım hesaplarımdan birini istedi (ancak bu arkadaşım aktif olarak CS 2 de hile yapıyordu. Buraya geleceğim) ve kesinlikle hile kullanmayacağını hilesiz oynayacağını belirtti. (bu konuşmadan önce de ben hile kullanmadığını düşünüyorum.) Hesabımı verdim ve oynamaya başladı. Evime geri geldim ve hesabı isteyen arkadaşım ben ve 2 arkadaşım toplam 4 kişi oynamaya başladık. Sonradan öğrendim ki hile kullanıyorlar ama belli etmiyorlar. Hemen yan hesabımı arkadaşımdan aldım.

Şifresini değiştirdim ve giriş yapılan bütün cihazları kaldırdım. Hile kullandıklarını itiraf ettiler vs. sonrasında benim hesabımda'da hile kullandığını itiraf etti fakat kullandığı hilenin kaliteli bir hile olduğunu rahat olmamı söyledi. Her neyse aradan biraz zaman geçti ve yaklaşık 10 gün önce yan hesabım oyun yasaklaması yedi. Ana hesabım da ban yer mi diye korktum fakat araştırdığımda ban yemeyeceğimi öğrendim.

Aynı telefon numarasını kullanan hesapların yediği ban tipi VAC banmış. Yan hesabımın ban yemesi üzerinden 1 2 gün geçti, hile açan arkadaşımın kendi hesabı da oyun yasaklaması banı yedi ve bir arkadaşımız daha ban yedi (o da hile kullanıyormuş) geriye ben ve hile kullanmayan bir arkadaşım kaldık. Dün işten eve geldim ve bir de ne göreyim. Ana hesabımda oyun yasaklaması yemiş. Ana hesabımda asla hile kullanılmadı ancak ana hesabımda ban yedi. Araştırdım lobideki oyuncular ban yedi diye bende ban yemiyorum, telefon numarası ile de alakalı değil çünkü o VAC banda oluyor. Diyelim oldu yan hesabım ban yiyince ana hesabımın'da anında VAC ban yemesi gerekirdi fakat böyle olmadı. Steam desteğe yazdım fakat hiçbir dönüş alamadım sizce ne yapmalıyım. Tekrarlıyorum ana hesabımda asla hile açılmadı.

@reptile hocam neler yapabiliriz bu durumda

Hesap paylaşımı yasak haksız değil.

Su testisi su yolunda kırılır. Tecavüzcüye kadın emanet etmişsin. Kullanıcı kurallarında başkalarına vermemen gerektiğini de kabul ettin. Her şey senin suçun.
Hocam Yan hesabım ban yedi zaten doğru olan da bu. Çünkü hile açıldı. Fakat anlamadığım neden main ban yiyor. Main hesapta ne hile açıldı ne de hesap paylaşımı yapıldı.

CS'den ban yemedi mi yan hesabınız? Vac ban işte o.
oyun yasaklaması yani overwatch yazıyor. VAC ban değil.

Hocam Yan hesabım ban yedi zaten doğru olan da bu. Çünkü hile açıldı. Fakat anlamadığım neden main ban yiyor. Main hesapta ne hile açıldı ne de hesap paylaşımı yapıldı.

oyun yasaklaması yani overwatch yazıyor. VAC ban değil.
Lobi olarak ana hesabında hileli arkadaşlarınla maçta bulunduysan belki ondan da banlanmış olabilirsin. Yan hesabın kesinlikle açılmaz ama ana hesabın için dene. 3 gün içerisinde dönüş alamazsan bil ki sınırsız banlandın.

Son düzenleme:
Hocam yan hesabım ban yedi zaten doğru olan da bu. Çünkü hile açıldı. Fakat anlamadığım neden main ban yiyor. Main hesapta ne hile açıldı ne de hesap paylaşımı yapıldı.

Oyun yasaklaması yani Overwatch yazıyor. VAC ban değil.

Overwatch CS'den kalktı diye biliyorum nasıl o banı yediniz?
Edit: şimdi araştırdım sadece valve yetkilileri tarafından görülüyormuş, topluluk kullanamıyormuş

Overwatch CS'den kalktı diye biliyorum nasıl o banı yediniz?
''Overwatch'un şu hesaba bir oyun içi yasaklama uygulamış olduğunu doğruladık:
Hesap: xBagLY
Oyun: Counter-Strike 2
Hesabınızın hareketleri doğrultusunda kullanıcılar tarafından bazı raporlar oluşturuldu. Ardından Overwatch araştırmacıları bu oyun videolarının raporlarını görüntüledi ve görüş, hedef alma veya başka bir adil olmayan avantaj sağlayan harici bir yazılım kullanıldığına ve kalıcı bir yasağın gerekli olduğuna şüphesiz bir biçimde kanaat getirdi.

Steam Destek, Overwatch yasağınızı kaldıramaz. Bu yasağın sebebi hesabınızın çalınması veya paylaşılmasının sonucu olsa dahi. Hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz. Steam Destek, hiçbir zaman yasağın sebebini veya bu sebebin zamanını söylemez.

Hile kaynaklı yasaklar kalıcıdır. Oyun içi eşyalarınız kilitlenecek ve envanterinizden oynatılamayacaktır.

Eğer kalıcı bir yasağınız varsa ve oyunu çevrimiçi olarak tekrar oynamak istiyorsanız, oyunu yasaksız bir hesapta tekrar satın aldığınıza emin olunuz.''

Lobi olarak ana hesabında hileli arkadaşlarınla maçta bulunduysan belki ondan da banlamış olabilirsin. Yan hesabın kesinlikle açılmaz ama ana hesabın için dene. 3 gün içerisinde dönüş alamazsan bil ki sınırsız banlandın.
Mesaj gönderdim yanıt bekliyorum. Umarım açılır. Oyunda mevlanalar cirit atarken gidip ben ban yiyorum şaka gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı