Counter-Strike 2'ye ait bazı videolar yayınlandı!

  • Konuyu başlatan MarkS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 114
  • Görüntüleme 6B
Dostum katılıyorum mükemmel olmuş fakat oynanışı dğeiştiriceklerini söylediklerinde biraz daha değişik beklemiştim ama bu hali bile süper.
Oynanış değişecek diye hatırlamıyorum hocam, siz boşuna beklentiye girmişsiniz bence. CS 1.6 ile Source'un oynanış farkı kadar olur en fazla fark bence. Ve el bombalarının smokeları' patlatması muazzam bir şey olmuş, düşünsenize mirage'de vindow smokelardılar ve el bombasıyla patlatıp AWP ile tertemiz yaptınız, daha ne. Alın size oynanış değişikliği. Smokeları' tarayarak info da alabiliceğiz artık, tarayınca içi saydam oluyor sanırım. Çok iyi.
 
Hocam fotoğrafta yazanı da mı okuyamıyorsunuz?
Okudum zaten dostum.Tamamen başvurusuz mu dağıtılacak hesaplara yoksa atıyorum betaya kayıt ol tarzı bir şey olur onlar arasından güven faktörü kriterleri yüksek olanlara mı verilir onu merak ediyorum.Fotoğrafta benim dediğim olayla alakalı bir şey yazmıyor.
 
Valve ilk defa CS:GO için iyi bir şey yapınca oyuncular olur gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Okudum zaten dostum.Tamamen başvurusuz mu dağıtılacak hesaplara yoksa atıyorum betaya kayıt ol tarzı bir şey olur onlar arasından güven faktörü yüksek olanlara mı verilir onu merak ediyorum.
CS:GO menünüz kontrol edin her an gelebilir diyor. Oyun süresine güven faktörüne bakılıp ona göre betaya davet edicekler CS:GO üzerinden. Yanlış okumadıysam böyle.
 
Haberleri ve duyuruları okudum ama şu konuyu anlayamadım. Normal bir CS:GO oyuncusu oyunu ancak yazın mı oynayabilecek yoksa erken dönemde deneyebilecek mi?
 

Geri
Yukarı