Counter-Strike 2'ye sonradan davet alan var mı?

Var, bizzat tanıdığım bir grup arkadaştan 3 tanesine gelmiş (toplamda 9 kişilik grup bunlar). 2 tanesine gelince ortalığı ayağa kaldırmışlardı da ertesi günü mü ne üçüncüye de gelmişti. Sonra gelmedi diğerleri kaldı sap gibi.
Eğer bir gecikme ile davete bakma durumu yoksa çok iyi haber :D
Counter Strike resmi twitter hesabının son paylaşımında şöyle bir şey yazıyor. "Önemli olan Sınırlı Test başlamadan önceki oyun sürenizdi." Ayrıca şimdi resmi CS:GO sunucularına girip boş boş hareketler yapmanız CS2 Sınırlı Testine katılım sağlamaz demişler.
Hayda..
Twitter de çok saçma açıklama yapmışlar. 10k saati olan adama vermemişler gidip de 25 saat oynayan adama vermişler. Çevremde yıllardır oynayan, binlerce saati olan hiç kimseye davet gelmedi.
Bende ona şaşırdım bu durumu nasıl yürüttüler acaba

Oyunda 3dk hesabı olan adama davet düştü.
Üstüne üstlük hesabı VAC yemiş bir profesyonel bir oyuncuya da düşmüş.
Futbol takımlarında nasıl koyu taraftarlar varsa, ben de koyu Valve'cıyım.
Böyle olsam bile benim düşüncem, neye göre düştüğüne dair yaptıkları açıklama fasafisodan ibaret.
Tamamen rastgele davet verildiği düşüncesindeyim.
Ben de 1.000 saatten fazla oynadım, aktif olarak ara sıra oynamaya devam ettim.
Steam seviyem 42. Bu nitelikler düşük bile kalsa 11,5 yıllık hesabım var ve Steam'de sürekli aktifim.
Demem o ki, garibanın yüzü gülmez. :D
İlk yazdığım 2 satır için kaynak belirtmem gerekirse, Youtube'da CS:GO haberlerini Türkçe paylaşan biri var. Reklam olmasın diye sadece Ruffi diyeyim.

Oyunda 3dk hesabı olan adama davet düştü.
Üstüne üstlük hesabı VAC yemiş bir profesyonel bir oyuncuya da düşmüş.
Futbol takımlarında nasıl koyu taraftarlar varsa, ben de koyu Valve'cıyım.
Böyle olsam bile benim düşüncem, neye göre düştüğüne dair yaptıkları açıklama fasafisodan ibaret.
Tamamen rastgele davet verildiği düşüncesindeyim.
Ben de 1.000 saatten fazla oynadım, aktif olarak ara sıra oynamaya devam ettim.
Steam seviyem 42. Bu nitelikler düşük bile kalsa 11,5 yıllık hesabım var ve Steam'de sürekli aktifim.
Demem o ki, garibanın yüzü gülmez. :D
İlk yazdığım 2 satır için kaynak belirtmem gerekirse, Youtube'da CS:GO haberlerini Türkçe paylaşan biri var. Reklam olmasın diye sadece Ruffi diyeyim.
Yorumun için teşekkür ederim, burada oyunun heyecanı ile bizlerde milyonlarca hesap içerisinden neden bize gelmedi diye hayıflanıyoruz ister istemez, tabi bizim hesaplarımız niteliksiz olduğundan değil. Bakalım ilerleyen günler nasıl geçecek bence en kısa süreçte bir çok oyuncuyu eklemeliler, çünkü valve bu oyunu aşırı derece de bekletti anlamadığım bu kadar zorlandıkları neydi ya da biz dedikodularını duyduğumuzda oyun daha fikir aşamasında mıydı.. En kısa süreçte bizlerle buluşmalı bence :D

Yorumun için teşekkür ederim, burada oyunun heyecanı ile bizlerde milyonlarca hesap içerisinden neden bize gelmedi diye hayıflanıyoruz ister istemez, tabi bizim hesaplarımız niteliksiz olduğundan değil. Bakalım ilerleyen günler nasıl geçecek bence en kısa süreçte bir çok oyuncuyu eklemeliler, çünkü valve bu oyunu aşırı derece de bekletti anlamadığım bu kadar zorlandıkları neydi ya da biz dedikodularını duyduğumuzda oyun daha fikir aşamasında mıydı.. En kısa süreçte bizlerle buluşmalı bence :D
Valve Steam'den dolayı salıyor kendini. Diğer firmalar gibi oyun başı kâr edebilen bir firma olsaydı, Steam ve CS:GO pazarı olmasaydı bu şekilde rahat davranmayacaklardı. 2012'de piyasaya sürülmüş bir oyun için sundukları aslında yetersiz olsa da, elde çok fazla alternatif olmadığından çok ses çıkaramıyoruz.

Daha fazla oyuncuya davet göndermeme sebeplerini yeni subtick sistemine ve sunucuların stres seviyelerini ölçmek istemelerine bağlıyorum. Onlara çok farketmez 2 kişi ha eksik ha fazla. Sonuçta Türkiye'de yaşamıyorlar ve farklı şekilde eğlenebiliyorlar. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı