Counter-Strike FPS Düşüklüğü

cettin

Hectopat
Merhabalar. Counter-Strike oynuyorum. Oyundan son zamanlarda verim alamıyorum.

PC özelliklerim:
  • Win. 7 Home Premium x64
  • İntel P4 3.0 GHz işlemci
  • ATI Radeon HD 5450 64 Bit ekran kartı 1 GB
  • 80 GB HDD
  • 3 GB RAM

Şimdi beyler ben PC teknik servisiyim. O yüzden basit şeylerle cevap vermeyin lütfen. İşlemci ısısı 50C! Ekran kartı ısınmıyor, fansız ama 2 tane fan destegi var. İnternet hızım 8 Mbps. PC'de virüs yok. PC'ni XP yap demeyin, XP de yaptım.

İşlemci kullanımını zorlaştıran her şeyi kapattım. Kalabalık ortamda ya da ağır çözünürlüklü ortamlarda FPS düşüyor. Normal yerde ya da sabit durunca 100 oluyor. Onun sabit olmasını istiyorum ve 1 haftadır yapamadım. Recep Baltaş'ın bu konuya cevap vermesini istiyorum. Çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi cevap vermene cok sevindim..
Oyun STEAM, yani orjinal
.
Ekran kartı sürücüsünü kendi sitesinden indirdim ve oyun için gerekli ayarlamaları yaptım! Aynısını kafede yapıyorm, 100 sabit.
Oyun OpenGL modunda. Cevap verirsen çok sevinirim ! Teşekkürler.

Şimdi bilgisayarımda virüs yok, oyun orijinal falan demişsin. Ben bu sorunu çözemedim... Ancak oyundaki donmalar asla sistem yetersizliğinden değil bunu biliyorsun.

Oyunun donmasına neden olan bütün sorunları üstde söylemişsin bilgisayarımda bu sorunlar yok diye.

- - - Güncellendi - - -

Counter Strike online mı oynuyorsun? Eğer online oynuyorsan büyük ihtimal internet ve benzeri şeylerden kaynaklanıyordur.

İşte bana koyan şey de o her şeyi yapmama rağmen kasma oluyor. Normal oyuna girerken 100 FPS alıyorm oyundayken yanımda 1-2 adam olunca direkt 50 ye kadar düşüyor. En son overclock yaptım 3.0 dan 3.65 yaptım şimdi biraz daha iyi ama sorunu bilmek istiyorum. İnternet hızından değil. Aysını internet kafede yaptım. İnternet kafedeki PC ile benimki aynı zaten. Hatta net hızı benden daha düşük.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı