Counter Strike Global Offensive Connection failed after 10 retries hatası

enissirel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce steam üzerinden counter strike global offensive oyununu satın aldım fakat bir oyun buldan maçlara giremiyorum sadece topluluk sunucularından maçlara girebiliyorum. Bir oyun bul seçeneğinden girmeyi deneyince Connection failed after 10 retries hatası alıyorum +clientport 270xx gibi çözümleri denedim fakat sonuç alamadım. Yardımlarınızı bekliyorum, oyunu oynamak istiyorum fakat oynayamıyorum. Lütfen yardım :(
Connection failed after 10 retries.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim, 1 dosya bulunamadı tekrar indirilecek dedi, girmeyi denedim girdi fakat bir daha giremedim ilk ve son oldu.

Bilgisayar>C>Program Files>Steam>SteamApps>common>CS:GO>csgo>cfg girip Config.cfg dosyasını sil. Daha sonra girmeyi dene bakalım. Bir de DNS ayarlarının otomatik olmasına dikkat et.

Hortlamış pldum ama benim de böyle bir sorunum var. Bulduğum her şeyi yaptım ama etkisi olmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı