Counter-Strike: Global Offensive hesap alınır mı?

Sırf bu posta yorum atabilmek için hesap oluşturdum mağazanın sahibi benim yaklaşık 1.5 senedir de hesap satışlarıyla uğraşıyorum satışta olan tüm hesaplar dinlendirilerek satılır minimum 3 maksimum 5 gün bu süre içinde hesapla ilgili bir sorun olursa alıcıda değil bizde patlamış olur ve satışta olan tüm hesaplar minimum 1 ay asıl sahibi tarafından girilmemiş terk edilmiş hesaplar olur gerek mağaza gerek Discord sunucumuzda bulunan alıcıların hiçbiri pişman değil verdikleri fiyatın hakkını alıyorlar bunun garantisini verebilirim satılan tüm hesaplar üst kaliteli asıl sahipleri tarafından geri alınması düşük hesaplar 123 TL vermeyeyim ama şansımı da deneyeyim gibi bir düşünceniz varsa güncel mağaza yorumlarına bakarak satın alım yapabilirsiniz.
Uzun zamandır Prime hesap arıyorum ama düzgün bir şey bulamadım. Steam'e de 123 TL veresim yok.
Güvenli mi?
 
ilk maili olmayan hesapları almayın. hesabı aldıktan sonra mailini değiştirip ilk mail ile hesabı kurtarmayı deneyin. ayrıca hesapta harcama yapılmış ise ilk yapılan harcamanın detaylarını da satıcıdan almanız gerekir. bu bilgilerin hepsini alabiliyorsanız hiç sıkıntı yaşamazsınız. ilk maili olmayan hesaplar ilk kuran kişi tarafından takip ediliyor olabilir. hesaba yapacağınız büyük harcamalardan sonra ( bıçak eldiven veya yüksek değerli skinler vs.) bir gün hesabınıza ulaşamayabilirsiniz. steam destek size yardım etmez. çünkü ilk mail kimdeyse hesabı sadece o kurtarabilir.
 
Uzun zamandır Prime hesap arıyorum ama düzgün bir şey bulamadım. Steam'e de 123 TL veresim yok.
Güvenli mi?

Kesinlikle gamermarkt dışında bir siteden almanızı önermem daha önce GameSatış'tan bir hesap alımı yapmıştım bir hafta sonra hesabın çalındığıyla kaldım desteklede konuştum hiçbir şekilde yardım etmiyorlar ama gamermarkt ın politikaları gerçekten katı satıcı hesabı teslim ettikten sonra hesabın çalınması durumunda destek olayı mahkemeye kadar götürebiliyor.
 
Alacağın kişiye göre değişir ben samimi olduğum birinden aldım 350tl verdim hesaba 1sene olucak sorun yok sana şunu söyleyim TL yatırılmamışsa ve ilk maili sana veriyorsa o hesabı ona steamın verme ihtimali 0 bu konuyla ilgili için rahat olsun ancak primeyi TL ile aldıysa sıkıntı olabilir ancak eskiden 20seviye yapıp yaptıysa ve hiç tl yatırmadıysa al derim ardından sen bir 10 TL steamkod yüklersen o hesabı senden alamaz ilk maili aldığında mailin ismini değiştir ve o maili kullanma steam hesabını kendi mailinin üstüne al o kenarda dursun Steam guard kurtarma kodu olayına girersekte hesabı aldığında onu değiştirir ve not alırsın yani anlıcağın dediklerime dikkat edersen sorun yaşama ihtimalin 0.
 
Uzun zamandır Prime hesap arıyorum ama düzgün bir şey bulamadım. Steam'e de 123 TL veresim yok.
Güvenli mi?

Alabilirsin ben çok aldım. Bir şey olursa şikayet et kayıt al kolay dava falan edersin ayrıca o sitede T.C.'ler doğrulamalı sahte girilmiyor.
 

Geri
Yukarı