Counter Strike Global Offensivede Pro olmak

Kendine bir silah seçmen gerekli. En iyi olduğun silahla hep oyna. Başlangıçda hep flaş bombası al. Oyunda sürekli arkana bak. Köşeleri dönerken Shift'e basarak ya da çomelerek yürü ses yapmaman çok önemli, adamların ayak seslerini dinle. Bulunduğun ortamı araştır, adam bulmaya çalış, haritaya bakarak oyna, köşeleri dönerken flaş bombası at. Elin hep sanki şu köşeden adam çıkacakmış gibi mouse'da hazır bulunsun. Oyunu en az 60 saat oynaman lazım. Her gün oynamaya çalış oyunu. Kendini heyecana verme. Rahat ol. Öldüğün zaman sinirlenme ve eğer karşı takımın adamlarını göre biliyorsan nereden gittiklerine bak. Bunu 3 rount boyunca yap. Tek başına gitme. Silahla ateş ederken bas çek yap yani ateş ederken 5 mermi at geri sekmesini düzelt. Ve eğer uzun süre şarjörü boşaltana kadar ateş edeceksen merminin nereye gittiğine bak mouse'yi aşağıya indir. Flaş bombası atarken haritaya bak. Yakın mesafelerde adamla kapışıyorsan şarjörü boşalt dediğim taktikle. Uzak mesafelerde kesinlikle 3 ya da 2 mermi atarak bas çek yap. Sürekli mermi tazelemeyi unutma ikinci silaha ihtiyacin olacak. Çok mermi kapasiteli bir silah bul. İkinci silahı da kullanmayı öğren.

Son düzenleme:
Haritaları ve kullanabileceğin trikleri çok iyi bilmen gerekir. Ses kasarak, dm atarak kendini bir yere kadar geliştirirsin. Zaten sonra her şeyi içgüdünle yaparsın. Ne yapman gerektiğini o an düşünmek zorunda kalmassın.

Bu oyunu doğru düzgün oynamanın tek bir yolu var ki o da "tecrübe".Her şeyi zamana bırakman ve hergün yeni bir şeyler öğrenmen lazım sana yardım edecek atöylede haritalar var onları indirip kendini daha çok geliştirebilirsin.Fast aim , recoil bunlar çok önemli.Ak-47 ve M4 silahlarını kullanabiliyorsan.Doğru düzgün recoil (aimin bir noktaya gitmesini sağlamak) yaparsan gayet bu yolda ilerlersin.Ben bu lanet oyuna başlayalı 1 yılımı doldurdum.Oyuna ilk başladığım zaman hiç bir şey bilmiyordum.Hayattında hiç CS oynamamış birisi olarak buralara kadar geldiğime inanamıyorum.En başlarda "silver 2" ile başladım rekabetçi dünyasına ilerleyerek kendimi daha çok geliştirerek "master guardian 2" yani "keleş 2" oldum.Her şeyi zamana bırak ama zaman ilerledikçe kendini geliştirmeyi unutma ;)

Steam hesabımda cs 16 3.500 saat yakın oynamışlığım var steam almadan 2000'li yılları saymıyorum bile cs go ile yaklaşık 5 aydır oynuyorum hile çok fazla var oyunda fazla takma zamanla olur.

Pro falan olamıyorum diye üzülme, CS:GO turnuvalarında bile hile kullanıyor afacanlar... Oyunu çok ciddiye alma. CS'yi iyi oynamak seni çok da iyi FPS oyuncusu yapmaz. CS GO'nun şu an popüler olmasının nedeni bu silah skinlerinden, kutulardan para alabilir miyim diye umutsuzca bekleyen gençlik... Her maç bitiminde aynı mavra, "gene bir şey çıkmadı".

Pro falan olamıyorum diye üzülme, CS:GO turnuvalarında bile hile kullanıyor afacanlar... Oyunu çok ciddiye alma. CS'yi iyi oynamak seni çok da iyi FPS oyuncusu yapmaz. CS GO'nun şu an popüler olmasının nedeni bu silah skinlerinden, kutulardan para alabilir miyim diye umutsuzca bekleyen gençlik... Her maç bitiminde aynı mavra, "gene bir şey çıkmadı".
Turnuvalarda hile olayına katılmıyorum dreamhack'den bahsediyorsunuz demi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı