doiya
Hectopat
İkisi de FPS oyunu fakat sizce hangisi daha iyi? GPT'ye sorduğumda CS diyor.
Kişiye göre değişir.
Cs hiç oynamadım, valorant oynuyorum ama cs dicem ne yazık ki. Berbat bir kitlesi var valorantın. 1 haftadır oynamıyordum bugün ilk defa oynadım etmediğim küfür kalmadı mide bulandırıcı gerçekten başlamadıysan hiç bulaşma bence.İkisi de FPS oyunu fakat sizce hangisi daha iyi? GPT'ye sorduğumda CS diyor.
CS hiç oynamadım, Valorant oynuyorum ama CS diyeceğim ne yazık ki. Berbat bir kitlesi var Valorant'ın. 1 haftadır oynamıyordum bugün ilk defa oynadım etmediğim küfür kalmadı mide bulandırıcı gerçekten başlamadıysan hiç bulaşma bence.
CS'yi asla unutmam.İkisi de FPS oyunu fakat sizce hangisi daha iyi? GPT'ye sorduğumda CS diyor.
Valorant bana göre çok bedevî insanlar oynuyor.Valorant madde bağımlılığı gibi berbat bir kitlesi var gerçekten troller var veletler var smurfler var sanırım bende CS'yi tercih edeceğim Riot Games'te hakkıyla oynayanları hile bahanesiyle banlamaya devam etsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.