Counter-Strike 2'ye başlanır mı?

Uzun yıllardır CS serisini oynamıyorum. Sizce şu an başlanır mı?

En çok gördüğüm yorum deli gibi hile olmasıymış. YouTube bile video kaynıyor paralı hile programları vs. varmış hiç başlamayın diyorlar.

Ben de açıkçası bir Online FPS başlamak istiyorum ama hangisi tam karar veremedim. BF3 Online'da aldığım zevki yıllardır alamadım ya. Üzerinden 14 sene geçti.

CS'de her gün arkadaşlarla girip en az 1 el atıyoruz düşük ranklarda hile gelmese de yüksek Elo'da çok hile var 20k yı geçerseniz her 2 maçtan birinde mutlaka hile oluyor, düşük Elo'da hileler az olsa da Rus dostlarımız genellikle trollediği için maçı kaybedersiniz başlamayın fakat illa başlayacaksanız mutlaka FACEIT'e başlayın başlarda biraz zorlasa da zamanla alışırsınız,
mermi gitmeme olaylarına zaman zaman alışmanız lazım input lag olayı hala çok var kendinizi fazla kaptırmayın sonunuz benim gibi olmasın, yatırım işlerine hiç girmeyin ne olacağı özellikle şu sıralar hiç belli olmuyor bazı kullanıcılar anlaşarak bir skini toplu şekilde alıyorlar ve piyasadan neredeyse silip fiyatını yükseltip satıyorlar.

Dosya Ekleri

• IMG_20250418_003301.jpg
    IMG_20250418_003301.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı