Counter-Strike mouse yavaş dönüyor

İşletim sistemi
Windows 10

HEiScLEveR

Hectopat
Merhaba, CS 1.6 da mouse yavaş dönüyor veya olması gerektiği gibi dönmüyor. Bu sorun CS: S de CS:GO'da veya Valorant'ta olmuyor. Mouse ayarlarımı CS Source gibi yaptım, RAW input açık, sensitivity aynı. Oyunlarım orijinal.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    50,8 KB · Görüntüleme: 405
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var. Oyunu açınca masaüstündeki hassasiyetim bile değişiyor. Oyunu kapayınca eski haline geri dönüyor. Yok mu bunu düzeltecek bir babayiğit? Bir konsol komutu falan olmalı. Bu Steam için geçerli. Korsan oynadığım zaman böyle bir şey hiç olmuyor.

Olayı çözdüm. Bu videodaki şeyleri uyguladım ve işe yaradı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var. Oyunu açınca masaüstündeki hassasiyetim bile değişiyor. Oyunu kapayınca eski haline geri dönüyor. Yok mu bunu düzeltecek bir babayiğit? Bir konsol komutu falan olmalı. Bu Steam için geçerli. Korsan oynadığım zaman böyle bir şey hiç olmuyor.

Olayı çözdüm. Bu videodaki şeyleri uyguladım ve işe yaradı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sen mouse ivmesi ile oynamaya alışıksın sanırım,
-Noforcemaccel; use desktop mouse acceleration settings
-Noforcemspd; use desktop mouse Speed settings.
-Noforcemparms; use desktop mouse buttons settings.
Bu kodlar oyunun masaüstündeki mouse ayarlarını kullanmasını sağlıyor. Ben ise CS Source'da, Valorant'ta RAW input bir şekilde oynuyorum (örneğin CS: S de aynı ayarları kullandığım halde mouse çok daha hızlı hissettiriyor)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı