Counter Strike Source 2 bugün gelebilir

CS şu an hypelı değil faha Source 2 çıkmadı ayrıca kendini geliştirmek birbirinin aynısı özelliği rengini değiştirip atıyor önünüze ben de betadan beri oynuyorum oyunu ama hiçbir işi yok yani aynı karakterleri sadece yeteneğin rengini değiştirip koyuyor CS'nin verisi anlık Valorant'ın verisi günlük anlayın şunu.

Ne anlattığınızı da anlasam keşke yeni karakterler eski kararkterlerin çakması mi yani?
 
Bende günlükten bahsediyorum hocam Valorant günlük 700k civarı şu anda CS bu şekilde hype almasına rağmen 800k eskiden CS oynardım çok da severdim ama Valorant'ı assagi yukarı beta zamanından beri oynuyorum sürekli kendini geliştirdi zaman gösterecek bakalım ne olacak.
CS hype döneminde milyonlardan fazla oynanıyordu, şu an oyuncu sayısı normal.
 
Ne anlattığınızı da anlasam keşke yeni karakterler eski kararkterlerin çakması mi yani?

Karakterlerin yetenekleri birbirinin tıpatıp aynısı sadece rengi kırmızı değil mavi oluyor ayrıca CS'nin bazaldığın verileri anlık Valorant'ın günlük.
 
Karakterlerin yetenekleri birbirinin tıpatıp aynısı sadece rengi kırmızı değil mavi oluyor ayrıca CS'nin bazaldığın verileri anlık Valorant'ın günlük.

CS'nin de günlük verilerini aldım ve valriamt anlık 700k civarı oynanıyor ayrıca nr demeye çalıştığınızı hala anlamadım birbirine benzeyen karakter yeteneği söyler misiniz bir adet bir tek flashların işlevi aynı o da her karaktere göre farklı şekilde atılıyor.
 
Yoo derken sayılar bunlar hocam nasıl yoo ayrica ben Valorant'ı daha az hile daha iyi skinler ve daha taktiksel bir oynanış için tercih ediyorum eskiden CS oynuyordum çok da severdim ama assagi yukarı beta zamanından beri Valorant oynuyorum hep kendini geliştirdi keşke bu güncelleme yeterli olsa da herkes CS oynasa ama sanmıyorum.

Valorant aktif oyuncu sayısını paylaşmadığı için CS'den fazla oynanıp oynanmasını bilme ihtimalimiz yok. O gün boyunca oyuna giren oyuncu sayısını hesaplıyorlar sadece. Bu bilgiyle aktif oyuncu ne kadar peak oyuncu ne kadar bilgi yok.Ayrıca aylık toplam oyuncu sayısına bakacak olursak da cs go şu anda bile önemli açıda önde.


As one can decipher, CS:GO featured a considerably higher monthly active player count than Valorant in 2022
 
CS ara verilir, Valorant bırakılır. CS "sözde" bitti söylenmesinin sebebi 128 tick ve hile korumasının kötü olmasıydı. Eğer CS zamanın da 128 tick getirmiş olsaydı ve hilelerini önüne geçilseydi Valorant bu kadar popüler olmazdı. CS artık tick olayını tamamen kaldırıyor. Yani ne 64, ne 128. ticksiz olacak bir nevi. Attığınız mermiler doğrudan gidecek. Eğer hile koruması da güzel olursa CS rekor kırmaya devam edecek.

CS anlık oyuncu sayısı Steam üzerinde verilen doğru sayılar.
Valorant ise bazı siteler de verilen veriler. Ne kadar doğru orası da ayrı bir konu.
 

Geri
Yukarı