Merhaba. Geçen sene Counter-Strike: Source isimli oyunu satın almıştım. İndirdim açıldı. Yaklaşık 1-2 ay önce de indirmiştim sorunsuz çalışıyordu. Ancak bugün indirdiğimde hem oyunun dosyalarından, hem Steam ekranından hem de Steam kısayolundan açmaya çalıştığımda açılış ekranı 1 saniyeden daha az süre gelip oyun kapanıyor. Oyun dosyalarını doğruladım ancak bir hata bulunmadı. CS:GO'yu açabiliyorum CS 1.6'yı da açabiliyorum ancak CS:S açılmıyor. Yardım edebilir misiniz?
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Belki düşük bir ihtimal eski olan Source oyun motoruna destek kesildiği için Steam'den olduğunu düşünüyorum GO'da Source oyun motoru ama o yenisi olabilir diye düşünüyorum bu benim düşüncem siz yinede @338990 in dediği gibi rapor paylaşın.
Belki düşük bir ihtimal eski olan Source oyun motoruna destek kesildiği için Steam'den olduğunu düşünüyorum GO'da Source oyun motoru ama o yenisi olabilir diye düşünüyorum
Sorun değil.
Ayrıca siz önce bi konuyu okuyun konu sahini yukarıda dosyaları doğruladım demiş.
Siz en iyisi tekrardan yükleyin sağlam ve temiz bi kurulum olsun.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.