Hatalıysa belki daha erken kalkar.
Destek ekibinin yasaklamalari kaldirma gibi bir yetkisi yok. Kisacasi hatali olsa bile kaldirilma süresine bir etkisi olmayacak.
Hatalıysa belki daha erken kalkar.
Boştan yere yazmış olursunuz desteğe. Hiçbir türlü bilgi verilmez ve otomatik bir mesajla dönüş alırsınız. Beklemek tek çare bu durumda, çok da umutlu olmamak lazım.
İnternet kafede sizden önce oynamış birisi hile açmış olabilir mi?Hocam daha dün internet kafede oynadım, kendi laptopumda sabah bir açtım, VAC ban.![]()
Açmış olabilir ama otomatik indirilen hileler silinmiyor mu cafedeki pclerde?Hemen de "VAC ban kalıcıdır, durduk yere ban atılmaz, size inanasım gelmiyor, ahahahaha" şeklinde anasını babasını savunur gibi VAC'ı savunanlar damlamış.
Her neyse, Steam'in belirttiğine göre hatalı VAC söz konusuysa otomatik kaldırılır. Onun haricinde, her ne kadar tartışmaya kapalı dense de yine de Steam Destek ile iletişime geçmeyi deneyin, bir umut belki ufak da olsa yardımcı olunur.
İnternet kafede sizden önce oynamış birisi hile açmış olabilir mi?
Bildiğim kadarıyla sistem yeniden başlatılmadığı sürece indirilen dosyalar silinmiyor fakat internet kafelerde kullanılan yazılımlar ve çalışma mantıkları hakkında pek fazla bilgi sahibi değilim.Açmış olabilir ama otomatik indirilen hileler silinmiyor mu kafedeki PC'lerde?
@hellaboutthat ben komik bir şey goremiyorum?
Eminim haksız VAC yemişsindir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.