Counter-Strike Source haksız VAC ban

VAC, yasaklı bir program çalışmadan seni oyundan yasaklamaz (doğal olarak). Ancak internet kafeye gittim diyorsun. Orada bir şeyler olmuş olabilir arkadaşlarında dediği gibi. Destekle iletişime geçmeyi dene.

Dipçe: Arkadaşa inanmıyorsanız yorum yapmazsınız olur biter, yardımcı olmuyorsan boş da yapmayacaksın. Dürtüleriyle hareket eden canlılar gibi her türlü VAC konusuna salça olmayın.

VAC, yasaklı bir program çalışmadan seni oyundan yasaklamaz (doğal olarak). Ancak internet kafeye gittim diyorsun. Orada bir şeyler olmuş olabilir arkadaşlarında dediği gibi. Destekle iletişime geçmeyi dene.

Dipçe: Arkadaşa inanmıyorsanız yorum yapmazsınız olur biter, yardımcı olmuyorsan boş da yapmayacaksın. Dürtüleriyle hareket eden canlılar gibi her türlü VAC konusuna salça olmayın.
Tamam hocam desteğe başvurmak istiyorum ama nereden ve nasıl başvurabilirim?

Durduk yere ban diye bir şey yok. Yanlışlıkla verilen yasaklamaların bile bir sebebi var. Eğer yasaklamanız hatalı ise kaldırılır. Kaldırılmadı mı? O zaman hatalı değildir.
nereden ve nasıl başvurabilirim?

Destek ekibi yasaklama konusunda herhangi bir detay vermemekte. Otomatik mesaj ile geçiştirirler.

VAC için istediğiniz yere başvursanız da bir sonuç alamazsınız. VAC eğer hatalıysa; kendisi otomatik olarak affeder. Bu durum çok sık rastlanan bir durum değildir. Büyük ihtimal internet kafedeyken bir şey oldu. Geçmiş olsun, beklemekten başka yapılacak bir şey yok.

Şansımı deneyim ne olur ne olmaz. Hatalıysa belki daha erken kalkar.
Boştan yere yazmış olursunuz desteğe. Hiçbir türlü bilgi verilmez ve otomatik bir mesajla dönüş alırsınız. Beklemek tek çare bu durumda, çok da umutlu olmamak lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı