Coursera - Açık Kaynak, Linux ve Git Uzmanlaşması

cengover_ekin

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Coursera içerisinde çok güzel eğitimler var. Sizlerin de ilgileneceğini düşündüğüm bu uzmanlaşmayı(specilization) paylaşmak istiyorum.

Adres yukarıda. Bu uzmanlaşma 4 eğitimden oluşuyor.

Birincisi, Açık Kaynak Yazılım Geliştirme Yöntemleri.

İkoncisi, Geliştiriciler için Linux.

Üçüncüsü, Geliştiriciler için Linux Araçları.

Dördüncüsü, Dağıtık Geliştirme için Git Kullanımı.

Hepsinin ayrıntılarını da yazmak istiyordum ama saat geç olduğu için üşendim biraz. Yukarıdaki bağlantıdan her türlü ayrıntıya bakabilirsiniz.

Eğitime başladıktan sonra Free Software Foundations sitesinden çeşitli materyaller de indiriliyor.

Coursera ücretsiz normalde ancak sertifika almak istiyorsanız ücretli. Bunun için de Beylikdüzü Belediyesi'nin hizmetini kullanabilirsiniz. Ücretsiz sertifika alabiliyorsunuz bu sayede.

Hayırlı geceleriniz olsun.

Saygılarımla,
@cengover_ekin

Kendimi geliştirmek varken neden olmasın?👍🏻
Sanki bu cümle biraz anlatım bozukluğu içeriyor. "Kendimi geliştirmek varken" dediğin yerden sonra gelmesi gereken ifade, "bu boş işle uğraşamam" gibi bir ifade olması gerekiyor. Ama sen sonrasında da olumlu bir ifade kullanmışsın, garip olmuş. Neyse, Türkçe dersine döndü ortalık.

Sanki bu cümle biraz anlatım bozukluğu içeriyor. "Kendimi geliştirmek varken" dediğin yerden sonra gelmesi gereken ifade, "bu boş işle uğraşamam" gibi bir ifade olması gerekiyor. Ama sen sonrasında da olumlu bir ifade kullanmışsın, garip olmuş. Neyse, Türkçe dersine döndü ortalık.
Hocam dediğinizden çok şey anlamadım ama amacım olumluydu. Neyse bu da sizin yorumunuz.

Buradan yeni rehbere ulaşabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı