cengover_ekin
Kilopat
- Makaleler
- 1
Merhaba arkadaşlar. Coursera içerisinde çok güzel eğitimler var. Sizlerin de ilgileneceğini düşündüğüm bu uzmanlaşmayı(specilization) paylaşmak istiyorum.
www.coursera.org
Adres yukarıda. Bu uzmanlaşma 4 eğitimden oluşuyor.
Birincisi, Açık Kaynak Yazılım Geliştirme Yöntemleri.
İkoncisi, Geliştiriciler için Linux.
Üçüncüsü, Geliştiriciler için Linux Araçları.
Dördüncüsü, Dağıtık Geliştirme için Git Kullanımı.
Hepsinin ayrıntılarını da yazmak istiyordum ama saat geç olduğu için üşendim biraz. Yukarıdaki bağlantıdan her türlü ayrıntıya bakabilirsiniz.
Eğitime başladıktan sonra Free Software Foundations sitesinden çeşitli materyaller de indiriliyor.
Coursera ücretsiz normalde ancak sertifika almak istiyorsanız ücretli. Bunun için de Beylikdüzü Belediyesi'nin hizmetini kullanabilirsiniz. Ücretsiz sertifika alabiliyorsunuz bu sayede.
Hayırlı geceleriniz olsun.
Saygılarımla,
@cengover_ekin

Open Source Software Development, Linux and Git
Offered by The Linux Foundation. Learn How To Develop Open Source Software. Get the skills and knowledge you need to develop open source ... Enroll for free.

Adres yukarıda. Bu uzmanlaşma 4 eğitimden oluşuyor.
Birincisi, Açık Kaynak Yazılım Geliştirme Yöntemleri.
İkoncisi, Geliştiriciler için Linux.
Üçüncüsü, Geliştiriciler için Linux Araçları.
Dördüncüsü, Dağıtık Geliştirme için Git Kullanımı.
Hepsinin ayrıntılarını da yazmak istiyordum ama saat geç olduğu için üşendim biraz. Yukarıdaki bağlantıdan her türlü ayrıntıya bakabilirsiniz.
Eğitime başladıktan sonra Free Software Foundations sitesinden çeşitli materyaller de indiriliyor.
Coursera ücretsiz normalde ancak sertifika almak istiyorsanız ücretli. Bunun için de Beylikdüzü Belediyesi'nin hizmetini kullanabilirsiniz. Ücretsiz sertifika alabiliyorsunuz bu sayede.
Hayırlı geceleriniz olsun.
Saygılarımla,
@cengover_ekin