Coverzone oyun kolu iyi midir?

Alta bıraktığım linktekini almayı düşünüyorum. Sizdekinin aynısı mı?
Ve hala memnun musunuz?
Fifa, Mortal Kombat, hikayeli oyunlar arkadaşlarla oynamak için almayı düşünüyorum sizce uygun mu değer mi ve iyi mi?

Çok bir şey beklemeyin ergonomi ve rahatlık olarak. Kablosuz özelliği gayet iyi çalışıyor, fiyatına gayet değer.

Merhaba hocam aradan zaman geçti biraz ama bende aldım şimdi test ettim güzel hoşuma gitti ama ortada sinyal ışıkları ne işe yarıyor bende 2 tane ışık yanıyor pil göstergesi mi yoksa başka anlamını var yardımcı olursan sevinirim.

Merhaba hocam aradan zaman geçti biraz ama bende aldım şimdi test ettim güzel hoşuma gitti ama ortada sinyal ışıkları ne işe yarıyor bende 2 tane ışık yanıyor pil göstergesi mi yoksa başka anlamını var yardımcı olursan sevinirim.

Anlamı vardırda bende bilmiyorum, kullandım çok kez üzmedi de.

Şarjı az şarja tak bitir şarjını ondan sonra kendini belli edecek şarja tak.

Bende Forza yükleyeceğim bugün inşallah PC kendini gene kapatmaz ise :) deneyeceğim bakalım çok ghosting var mı en kötü aklımda 6 k ya kadar çıkabilecek şekilde direksiyon seti alacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı