K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 1 Temmuz 2020 #11 Tyrant dedi: İyimser tahmin, yaşadığım yere bakınca bana zor geliyor, insanlara plajlara çay bahçelerine akın ediyorlar burada. Genişletmek için tıkla... Onu yapanlardan bağışlık sistemi iyi olanlar antikor kazanır.
Tyrant dedi: İyimser tahmin, yaşadığım yere bakınca bana zor geliyor, insanlara plajlara çay bahçelerine akın ediyorlar burada. Genişletmek için tıkla... Onu yapanlardan bağışlık sistemi iyi olanlar antikor kazanır.
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 1 Temmuz 2020 #12 304911 dedi: Kahin var mı forumda? Genişletmek için tıkla... İnsanlar tahmin ve öngörü de bulunamıyor mu güzel dostum?
304911 dedi: Kahin var mı forumda? Genişletmek için tıkla... İnsanlar tahmin ve öngörü de bulunamıyor mu güzel dostum?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.275 Makaleler 2 Çözümler 16 1 Temmuz 2020 #13 304911 dedi: Kahin var mı forumda? Genişletmek için tıkla... 3 Sene Japonya'da üstad ile yoga yaptım kahin olabilirim.
304911 dedi: Kahin var mı forumda? Genişletmek için tıkla... 3 Sene Japonya'da üstad ile yoga yaptım kahin olabilirim.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 1 Temmuz 2020 #14 Bunu bilim adamları, söyleyemiyor biz mi söyleyeceğiz? Burada bunu tartışmak kahvehane tartışmasından ileri gitmez.
Bunu bilim adamları, söyleyemiyor biz mi söyleyeceğiz? Burada bunu tartışmak kahvehane tartışmasından ileri gitmez.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 1 Temmuz 2020 #15 KırAtlıLiberal dedi: Bunu bilim adamları, söyleyemiyor biz mi söyleyeceğiz? Burada bunu tartışmak kahvehane tartışmasından ileri gitmez. Genişletmek için tıkla... Biz sadece kendi fikrimizi söylüyoruz o kadar.
KırAtlıLiberal dedi: Bunu bilim adamları, söyleyemiyor biz mi söyleyeceğiz? Burada bunu tartışmak kahvehane tartışmasından ileri gitmez. Genişletmek için tıkla... Biz sadece kendi fikrimizi söylüyoruz o kadar.
S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 1 Temmuz 2020 #16 Asker uğurlaması yapıyor salgın var. Millet yoğun bakımda nefes alamıyor. Gaybı yani geleceği sadece Allah bilir. Hastalığı ve şifayı veren Allahtır.
Asker uğurlaması yapıyor salgın var. Millet yoğun bakımda nefes alamıyor. Gaybı yani geleceği sadece Allah bilir. Hastalığı ve şifayı veren Allahtır.
gta vice city Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 1 Temmuz 2020 #17 Türkiye'de bitmesi için dünyada da bitmesi lazım.
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 1 Temmuz 2020 #18 KırAtlıLiberal dedi: Bunu bilim adamları, söyleyemiyor biz mi söyleyeceğiz? Burada bunu tartışmak kahvehane tartışmasından ileri gitmez. Genişletmek için tıkla... Ben camdan dışarı baktığımda söyleyebiliyorum, sağlık bakanlığının tavsiyelerine uyan bir kişi bile yok, diyanet açıklama yapsaydı bir şeyler olurdu belki.
KırAtlıLiberal dedi: Bunu bilim adamları, söyleyemiyor biz mi söyleyeceğiz? Burada bunu tartışmak kahvehane tartışmasından ileri gitmez. Genişletmek için tıkla... Ben camdan dışarı baktığımda söyleyebiliyorum, sağlık bakanlığının tavsiyelerine uyan bir kişi bile yok, diyanet açıklama yapsaydı bir şeyler olurdu belki.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Temmuz 2020 #19 KırAtlıLiberal dedi: Bunu bilim adamları, söyleyemiyor biz mi söyleyeceğiz? Burada bunu tartışmak kahvehane tartışmasından ileri gitmez. Genişletmek için tıkla... Evet çünkü bilim adamlarının her dediği doğrudur arkadaşlar.
KırAtlıLiberal dedi: Bunu bilim adamları, söyleyemiyor biz mi söyleyeceğiz? Burada bunu tartışmak kahvehane tartışmasından ileri gitmez. Genişletmek için tıkla... Evet çünkü bilim adamlarının her dediği doğrudur arkadaşlar.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 1 Temmuz 2020 #20 Basit cevap. Bitmez. 6 ay sonra bağışıklık sona eriyormuş iyileşmiş olanlarda (sanırım) Bağışıklık olsa bile yine bitmez. Herkesin burnu açık.
Basit cevap. Bitmez. 6 ay sonra bağışıklık sona eriyormuş iyileşmiş olanlarda (sanırım) Bağışıklık olsa bile yine bitmez. Herkesin burnu açık.