Covid-19 belası ne zaman biter?

Ben camdan dışarı baktığımda söyleyebiliyorum, sağlık bakanlığının tavsiyelerine uyan bir kişi bile yok, diyanet açıklama yapsaydı bir şeyler olurdu belki.
Adamın kutsal kitabında sürekli "Aklını kullan" diyor, bunu yapmıyor Diyanettin dediğini mi yapacak? Darwin'in dediği gibi " Ne güçlü olan tür ayakta olan, ne de en zeki olan Değişime en çok adapte olandır hayatta kalan"

Şimdi çok basit cevabı bulmak.
Maske takmayan ellereni yıkamayan insandışı pis varlıkların evini swat ekipleriyle basmak kafamdaki seneryo.

Pis adam: *Oyun oynar*
Swat: *İplen Rainbow Six Siege'deki gibi camı kırar ve içeri saldırır kapıda duran fbi polisleri için kapıyı açtıktan sonra bütün ev birden swat ekipleri tarafından basılır ve çatı yıkıldıktan sonra elamanı alıp bosna ormanlarında öldürdükten sonra dünyadaki her pis insanı bunu yaptıktan sonra kesinlikle virüs kalmaz adamların kaç yılda çözemediği şey 2 dakikada çözdüm bendeki beyin albert einsten de yok arkadaş bu arada çiy köfteyi severim ben.

Şimdi çok basit cevabı bulmak.
Maske takmayan ellereni yıkamayan insandışı pis varlıkların evini swat ekipleriyle basmak kafamdaki seneryo.

Pis adam: *Oyun oynar*
Swat: *İplen Rainbow Six Siege'deki gibi camı kırar ve içeri saldırır kapıda duran fbi polisleri için kapıyı açtıktan sonra bütün ev birden swat ekipleri tarafından basılır ve çatı yıkıldıktan sonra elamanı alıp bosna ormanlarında öldürdükten sonra dünyadaki her pis insanı bunu yaptıktan sonra kesinlikle virüs kalmaz adamların kaç yılda çözemediği şey 2 dakikada çözdüm bendeki beyin albert einsten de yok arkadaş bu arada çiy köfteyi severim ben.
Hocam tamam gerisini anladım da çiğ köfte ne alaka, güzel hayal gücü.

Hepinizden çok istiyorum bitmesini bittikten sonra mahalleye fiber gelecek :)
(Umarım yani)

1593622904533.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı