Onu yapanlardan bağışlık sistemi iyi olanlar antikor kazanır.İyimser tahmin, yaşadığım yere bakınca bana zor geliyor, insanlara plajlara çay bahçelerine akın ediyorlar burada.
Onu yapanlardan bağışlık sistemi iyi olanlar antikor kazanır.İyimser tahmin, yaşadığım yere bakınca bana zor geliyor, insanlara plajlara çay bahçelerine akın ediyorlar burada.
İnsanlar tahmin ve öngörü de bulunamıyor mu güzel dostum?Kahin var mı forumda?
Kahin var mı forumda?
Biz sadece kendi fikrimizi söylüyoruz o kadar.Bunu bilim adamları, söyleyemiyor biz mi söyleyeceğiz? Burada bunu tartışmak kahvehane tartışmasından ileri gitmez.
Ben camdan dışarı baktığımda söyleyebiliyorum, sağlık bakanlığının tavsiyelerine uyan bir kişi bile yok, diyanet açıklama yapsaydı bir şeyler olurdu belki.Bunu bilim adamları, söyleyemiyor biz mi söyleyeceğiz? Burada bunu tartışmak kahvehane tartışmasından ileri gitmez.
Evet çünkü bilim adamlarının her dediği doğrudur arkadaşlar.Bunu bilim adamları, söyleyemiyor biz mi söyleyeceğiz? Burada bunu tartışmak kahvehane tartışmasından ileri gitmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.