COVID-19'dan korunmak için neler yapmalıyız?

Ben pek doğru bulmuyorum evet Türkiye'ye getirmeleri pek doğru değil sonuçta onlar orada yaşıyor ama bu gelenler oraya turist olarak gidenler olabilir. Vatansız demek çok saçma hiçbir toprak ölümüne yaşanacak bir yer değildir herkes daha iyi yaşam tercihleri için başka yerleri tercih edebilir ama yinede Türkiye onlar için vatandır ve o ülkede bir şey olduğunda tabi ki de buraya gelecekler.

Orada ölenlerle bir sıkıntım yok.

Çok mükemmel bir ülkeyiz ya. Avrupa bizi kıskanıyor (!)
Yeterli çabayı gösterip gidebilirsin, belki ileride daha iyi olunca dönersin. Tercih senin tercihin umarım vatandaşlık haklarından da vazgeçip terkedersin ülkeyi. Napacaksın sonuçta Türk vatandaşı olup.

Diğer günleri bilmem ama şuan avrupa bizi kıskanıyor dese kimse yalan söylemiş olmaz

1 litre suya 5 çay kaşığı NaCl (sofra tuzu) karıştırıp burundan çekip ağızdan boşaltmak şartıyla gargara.

Sabahları karanfili ağızda çevirmek.

Sabahları 1 shot içilebilir sirke içmek.

Dezenfekte jeli ile kullandığımız ve elimizin değdiği yerleri temizlemek. (Dikkatli kullanın, mouse tuşları bozuldu 1 dakikalığına)

Ellerimizi ve kollarımızı 2 kere sabunla yıkamak.

Minibüse, otobüse binerken peçete ile tutunmak, inince de elleri dezenfekte jeli ile temizlemek. Gerekmedikçe toplu taşımaya binmeyin!

El tokalaşmasını, türbe öpmeleri, yakın teması kesmek.

Sonuçta bir grip türü C vitamini almak için yemeklere limon, sarımsak ve zencefil atın. Bol C vitamini içeren meyveler tüketin ve vitamin tabletleri alın.

Pastiller vitamin taşır. C vitamini taşıyanlardan alıp tüketmek en sağlıklı abur cubur olur.

Kişisel ürünleri paylaşmayın. Kulaklığınızı "şu şarkıya bak" diyerek uzatmayın. "Ooo şekil gözlük" diyerek başkalarının gözlüklerini takmayın.

Gündelik hayatınızda en çok bulunduğunuz yeri temiz tutun. Masanızı, ekipmanlarınızı, kulaklığınızı kolonya ile güzelce temizleyin.
Ayrıca dünyanın sonu değil gidip keko gibi marketleri boşaltmayın ihtiyacınız olanı alın. Eliniz bıçak tutuyorsa makarnadan kaçın yaşlı insanlar güç harcayamayacakları için bu tür hazır yemeklere gidiyorlar ama bulamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…