COVID-19'dan korunmak için neler yapmalıyız?

Haber: "Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 3 bin 614 Türk vatandaşının 9 Avrupa ülkesinden bu gece yarısına kadar getirileceğini açıkladı."

Ve Facebook üzerinden bu habere yazılan bir yorum:
Eki Görüntüle 516059

O kadar doğru konuşmuş ki. Hayran kaldım ben.

Dediklerinin bazılarında haklı, bazılarında haksız. Mesela ben yurtdışına çıkanlara vatansız denmesini doğru bulmuyorum. Ancak tamda virüs zamanında Türkiye'ye geldikleri için söylediğine katılıyorum. Ülkemiz krizi çok iyi yönetiyor diye buraya gelmeleri trajikomik.

Dediklerinin bazılarında haklı, bazılarında haksız. Mesela ben yurtdışına çıkanlara vatansız denmesini doğru bulmuyorum. Ancak tamda virüs zamanında Türkiye'ye geldikleri için söylediğine katılıyorum. Ülkemiz krizi çok iyi yönetiyor diye buraya gelmeleri trajikomik.
Sıkıntı zaten onların akın akın Türkiye'ye gelmesiyle başlıyor.

Haber: "Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 3 bin 614 Türk vatandaşının 9 Avrupa ülkesinden bu gece yarısına kadar getirileceğini açıkladı."

Ve Facebook üzerinden bu habere yazılan bir yorum:
Eki Görüntüle 516059

O kadar doğru konuşmuş ki. Hayran kaldım ben.
Ölümüne yaşanacak toprak mı? İmkanım olsa da virüs bitince gitsem. Gayet haklılar.

Tek katıldığım nokta bize taşımaya hakkı yok.

Çektirecektir, çektirmelide. 18 Mart bugün güzel kardeşim gerçek 'Acı'nın üstesinden gelenlerin anma günü.Senin çektiğin acı onların acısından fazla mı ? Haketmiyorsun zaten bu toprakları yallah avrupaya.
Orada ölenlerle bir sıkıntım yok.

Çok mükemmel bir ülkeyiz ya. Avrupa bizi kıskanıyor (!)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı