Tarih okumadığımı kim söylemiş? Bende çok iyi biliyorum portakal gazını, hardal gazını. Bunlar 1.Dünya Savaşı'ndan hatta belki daha öncesinden beri varlar. "ben" diyerek hiçbir şeyi kanıtlayamazsınız, babam annem ve abim yanlış hatırlamıyorsam 3 doz aşı oldular, onlara niye bir şey olmadı?
Elinde kanıtın yok, iddialar üzerine konuşuyorsun. İddiayı herkes eder, bende buradan iddia ediyorum dünya kocaman bir pandanın osurması sonucunda oluştu, çünkü havada karbondioksit, azot, oksijen, bir gazda bulunan her şey var.
Ayrıca neden Amerika kendisine de bu kadar zarar veren biyolojik bir silahı çıkartsın? Aynı şekilde Avrupa'ya da çok zarar verdi, Yunanistan batma noktasına geldi Avrupa Birliği, Almanya ona sahip çıktı yoksa gidiyordu. Neden böyle bir şey yapsın ve nasıl onca ülkeden biri bile buna ses çıkarmasın?
COVID'in en etkili olduğu kısım yaşlılar değil miydi? Almanya'nın, Japonya'nın o kadar çok yaşlı nüfusu varken neden onları kaybetmek gibi bir riske girsinler? Buna kesinlikle karşı çıkmazlar mıydı?
İnsan ne kadar az şey bilirse kendisini o kadar zeki zannediyor, sizin bu yanıtınızı gördükten sonra bu sözü bir kez daha hatırladım, yok mertcan bahar izliyormuşuz tarih okuyacakmışız falan filan tanımadığın insanlar hakkında nasıl bu kadar hızlı bir yorum yapabildin?