O sadece bir örnekti. Onca cümleden ona takılmışsın anlaşılan. Diğerleri zaten sadece rastgele harflerden oluşan bir kelimeler topluluğu.O bir dönem ekran kartı krizinin sebebi o biyolojik silahlar, amerikanın oyunları falan değil miningdi.
Araç krizi teknolojik cihaz eksikliği bir çok ürüne erişimin zorlaşması turizmin çökmesi marketlerin yağmalanması demişim aradan onu cımbızla güzelce seçmişsin.O sadece bir örnekti. Onca cümleden ona takılmışsın anlaşılan. Diğerleri zaten sadece rastgele harflerden oluşan bir kelimeler topluluğu.
Hatam tabiki olabilir ben de bir insanım yanlış biliyorsam da bunu güzelce lütfen uyarın diyinki işte dediklerine katılıyorum veya katılmıyorum işte ek olarak şurada bir yanlışınız var onun doğrusu bu olacak. Vs. Hemen onca yazdığım yazıyı görmezden gelmek objektif bir şekilde ve seviyeli bir tartışmaya son derece ters bir durum. Herneyse çok polemiğe girmek istemiyorum iyi geceler diliyorum
Ayrıca amerika veya bu ülkenin oyunu demem elbette çocuk oyunundan saklambaçtan seksekten bahsetmiyoruz. Ne demek istediğimi sizde son derece iyi anladınız. Doğada olduğu gibi dünya düzeninde de böyle bir hiyerarşik yapı var. Güçlü zayıfı her daim ezmek ister. Doğanın kanunu aslında dünyanın kanunu.
Son düzenleme: