COVID Aşısı oldunuz mu?

COVID aşısı oldunuz mu?

• Oy verenlerin toplamı
    76
O bir dönem ekran kartı krizinin sebebi o biyolojik silahlar, amerikanın oyunları falan değil miningdi.
O sadece bir örnekti. Onca cümleden ona takılmışsın anlaşılan. Diğerleri zaten sadece rastgele harflerden oluşan bir kelimeler topluluğu.

O sadece bir örnekti. Onca cümleden ona takılmışsın anlaşılan. Diğerleri zaten sadece rastgele harflerden oluşan bir kelimeler topluluğu.
Araç krizi teknolojik cihaz eksikliği bir çok ürüne erişimin zorlaşması turizmin çökmesi marketlerin yağmalanması demişim aradan onu cımbızla güzelce seçmişsin.

Hatam tabiki olabilir ben de bir insanım yanlış biliyorsam da bunu güzelce lütfen uyarın diyinki işte dediklerine katılıyorum veya katılmıyorum işte ek olarak şurada bir yanlışınız var onun doğrusu bu olacak. Vs. Hemen onca yazdığım yazıyı görmezden gelmek objektif bir şekilde ve seviyeli bir tartışmaya son derece ters bir durum. Herneyse çok polemiğe girmek istemiyorum iyi geceler diliyorum

Ayrıca amerika veya bu ülkenin oyunu demem elbette çocuk oyunundan saklambaçtan seksekten bahsetmiyoruz. Ne demek istediğimi sizde son derece iyi anladınız. Doğada olduğu gibi dünya düzeninde de böyle bir hiyerarşik yapı var. Güçlü zayıfı her daim ezmek ister. Doğanın kanunu aslında dünyanın kanunu.

Son düzenleme:
Beğenmeyen insanlara tarih okumanızı öneririm. Hem keyiflidir de. Bu şekilde tarihi öğrendiğiniz zaman olaylara objektif bakmayı da öğrenirsiniz. Olaylar arası bağlantı kurma yeteneğiniz artar. O dediğiniz eski salgınları ben defalarca türlü türlü kitaplarda okudum. Siz bence Mertcan Bahar izlemek yerine biraz tarih okuyun.

Tarih okumadığımı kim söylemiş? Bende çok iyi biliyorum portakal gazını, hardal gazını. Bunlar 1.Dünya Savaşı'ndan hatta belki daha öncesinden beri varlar. "ben" diyerek hiçbir şeyi kanıtlayamazsınız, babam annem ve abim yanlış hatırlamıyorsam 3 doz aşı oldular, onlara niye bir şey olmadı?
Elinde kanıtın yok, iddialar üzerine konuşuyorsun. İddiayı herkes eder, bende buradan iddia ediyorum dünya kocaman bir pandanın osurması sonucunda oluştu, çünkü havada karbondioksit, azot, oksijen, bir gazda bulunan her şey var.
Ayrıca neden Amerika kendisine de bu kadar zarar veren biyolojik bir silahı çıkartsın? Aynı şekilde Avrupa'ya da çok zarar verdi, Yunanistan batma noktasına geldi Avrupa Birliği, Almanya ona sahip çıktı yoksa gidiyordu. Neden böyle bir şey yapsın ve nasıl onca ülkeden biri bile buna ses çıkarmasın?

COVID'in en etkili olduğu kısım yaşlılar değil miydi? Almanya'nın, Japonya'nın o kadar çok yaşlı nüfusu varken neden onları kaybetmek gibi bir riske girsinler? Buna kesinlikle karşı çıkmazlar mıydı?

İnsan ne kadar az şey bilirse kendisini o kadar zeki zannediyor, sizin bu yanıtınızı gördükten sonra bu sözü bir kez daha hatırladım, yok mertcan bahar izliyormuşuz tarih okuyacakmışız falan filan tanımadığın insanlar hakkında nasıl bu kadar hızlı bir yorum yapabildin? :D

Zayıfı ezecek adam silahla eziyordu. Şuanda ise silah ile bir savaş yapamayan güçlüler halen daha sömürge arzularından vazgeçemiyor
Haklı olduğun tek kısım bu.

Tarih okumadığımı kim söylemiş? Bende çok iyi biliyorum portakal gazını, hardal gazını. Bunlar 1.Dünya Savaşı'ndan hatta belki daha öncesinden beri varlar. "ben" diyerek hiçbir şeyi kanıtlayamazsınız, babam annem ve abim yanlış hatırlamıyorsam 3 doz aşı oldular, onlara niye bir şey olmadı?
Elinde kanıtın yok, iddialar üzerine konuşuyorsun. İddiayı herkes eder, bende buradan iddia ediyorum dünya kocaman bir pandanın osurması sonucunda oluştu, çünkü havada karbondioksit, azot, oksijen, bir gazda bulunan her şey var.
Ayrıca neden Amerika kendisine de bu kadar zarar veren biyolojik bir silahı çıkartsın? Aynı şekilde Avrupa'ya da çok zarar verdi, Yunanistan batma noktasına geldi Avrupa Birliği, Almanya ona sahip çıktı yoksa gidiyordu. Neden böyle bir şey yapsın ve nasıl onca ülkeden biri bile buna ses çıkarmasın?

COVID'in en etkili olduğu kısım yaşlılar değil miydi? Almanya'nın, Japonya'nın o kadar çok yaşlı nüfusu varken neden onları kaybetmek gibi bir riske girsinler? Buna kesinlikle karşı çıkmazlar mıydı?

İnsan ne kadar az şey bilirse kendisini o kadar zeki zannediyor, sizin bu yanıtınızı gördükten sonra bu sözü bir kez daha hatırladım, yok mertcan bahar izliyormuşuz tarih okuyacakmışız falan filan tanımadığın insanlar hakkında nasıl bu kadar hızlı bir yorum yapabildin? :D
Evet biliyorum demiyorum. Çünkü hayat insana her daim yeni bilgiler öğretiyor veya insan 90 yaşında da bir bilgi öğrenmek ister öğrenir. Baştaki tutumunu yanlış buluyorum sözümün arkasındayım. Onca paragraf yazdım aradaki bir cümleye takılıp direk eleştirdin. Elbette eleştir ama cümlemi paragrafımı bütünüyle eleştireceksen eleştir. Katıldığın yerleri katılmadığın yerleri söyle benim senden senin de benden öğreneceğin ve öğreneceğim elbette çok şey vardır. Seviyeli bir sohbet ve tartışma olsun isterdim ama baştaki üslubun beni üzdü. Her neyse ismini bilmediğim kardeşim hatam varsa sana karşı affola senin hatan varsa da ben affediyorum. İyi geceler diliyorum.

Evet biliyorum demiyorum. Çünkü hayat insana her daim yeni bilgiler öğretiyor veya insan 90 yaşında da bir bilgi öğrenmek ister öğrenir. Baştaki tutumunu yanlış buluyorum sözümün arkasındayım. Onca paragraf yazdım aradaki bir cümleye takılıp direk eleştirdin. Elbette eleştir ama cümlemi paragrafımı bütünüyle eleştireceksen eleştir. Katıldığın yerleri katılmadığın yerleri söyle benim senden senin de benden öğreneceğin ve öğreneceğim elbette çok şey vardır. Seviyeli bir sohbet ve tartışma olsun isterdim ama baştaki üslubun beni üzdü. Her neyse ismini bilmediğim kardeşim hatam varsa sana karşı affola senin hatan varsa da ben affediyorum. İyi geceler diliyorum.
Tarih okuyun boş insanlar izlemeyin dememdeki gayede zaten yazım şeklinden de anlaşılıyor genel bir cümle oku demedim okuyun dedim yani ortak bir cümle üstüne alınmayan adam zaten kendini yetiştiriyordur. Sen de öyleysen ne mutlu sana üstüne alınmana hiç gerek yok. Fakat bu forumda maalesef 15 yaşında tek yaptığı şey akşama kadar oyun oynayıp abuk subuk videolar izleyip oradan buradan duyduğu okuyup teğit bile etmeden gelip milleti eleştirmeye çalışan tonlarca insan var lafım onlara idi herneyse saha şahsi bir hitapta bulunmadım.

1724110969493.png

Bu kısım sinirime dokundu açıkçası, ayrıca eğer ki argümanına, yazdığın şeylere güveniyorsan ben istediğim gibi cımbızla alıp o kısmı yapıştırırım, arkanda durman gerekir. Hatalı olduğunu fark ettiysen ''evet o kısımda hata yapmışım'' deyip geçmek gerek, daha da uzatıp bu kadar uzun bir paragrafı benim cımbızlamam üzerine yazmış olmanız bana kalırsa cidden çok saçma.
Ayrıca o yazdığım şeyin ardından upuzuun bir şey yazmışım, siz direkt orayı görmezden gelmişsiniz.

Size de iyi geceler dilerim, hatam varsa affedin güzel bir tartışmaydı. 🙏

Tarih okuyun boş insanlar izlemeyin dememdeki gayede zaten yazım şeklinden de anlaşılıyor genel bir cümle oku demedim okuyun dedim yani ortak bir cümle üstüne alınmayan adam zaten kendini yetiştiriyordur. Sen de öyleysen ne mutlu sana üstüne alınmana hiç gerek yok. Fakat bu forumda maalesef 15 yaşında tek yaptığı şey akşama kadar oyun oynayıp abuk subuk videolar izleyip oradan buradan duyduğu okuyup teyit bile etmeden gelip milleti eleştirmeye çalışan tonlarca insan var lafım onlara idi her neyse saha şahsi bir hitapta bulunmadım.
Yanlış bir anlaşılma olmuş o halde, o konuda ben de katılıyorum size.

Evet her yıl Technopat'ta sorulan o meşhur soruyu sorma zamanının geldiğini düşünüyorum halihazırda maymun çiçeği virusu ortalıktayken. Siz COVID aşısı oldunuz mu? Olduysanız hangi aşıyı ve neden oldunuz, olmadıysanız hangi sebeplerden ötürü olmadınız?
3 doz Biontech oldum. Neden oldunuz nasıl bir soru? :D Virüsten korunmak için.

Evet her yıl Technopat'ta sorulan o meşhur soruyu sorma zamanının geldiğini düşünüyorum halihazırda maymun çiçeği virusu ortalıktayken. Siz COVID aşısı oldunuz mu? Olduysanız hangi aşıyı ve neden oldunuz, olmadıysanız hangi sebeplerden ötürü olmadınız?
Olmadım, olmayı da düşünmüyorum açıkçası.

Oldum çok pişmanım. Aile ve akrabaların baskısı ile oldum. Keşke olmasaydım. Vücuduma ne girdi ileride nasıl bir acısı çıkacak bilmiyorum pandemi de bir oyun olduğu gibi aşı da bu oyunun parçası idi. İnsanları bu yüzden ileride ne gibi yan etkiler bekliyor hiçbir şekilde bilinmiyor.

Ben bu tribi hiç anlamıyorum işte. Herhangi bir üst güç senin vücuduna bir şey sokmak istese illa aşı mı yapması lazım? Tükettiğin gıdalarda mikroplastikler dışında vücuduna neler girdiğinden haberin olmadığını varsayıyorum. Bu "devlet çeşme suyuna bir şey katıyor" hurafesiyle aynı kafada bir komplo teorisi.

Yok. Erkek adam aşı mı olurmuş 😂. Kim çıkarıyor aga bunları ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı