Covid testim pozitif

Test nasıl oluyor? Çok mu kötü hissettiriyor? Ayrıca nefes almakta zorlanıyor musunuz?

Test nasıl oluyor? Çok mu kötü hissettiriyor? Ayrıca nefes almakta zorlanıyor musunuz?
Öncelikle size de geçmiş olsun. Dediklerinize katılıyorum.
Burundan test alırken ciddi şekilde ağrıyor ve gözümden yaş gelecek şekilde acıttı.
Nefes almakta zaman zaman zorlanıyorum fakat geceleri rahat uyuyabiliyorum.

Çok geçmiş olsun acıtma olayı kötü olmuş böyle şeylerden çok korkuyorum hiç yaptırmamam herhalde.

Geçmiş olsun. Süreci anlatır mısınız? Fenalaşınca ne yaptınız hastaneye mi gittiniz yoksa 112 mi aradınız. Böyle bitr durumda çaresiz kalanlara yardımcı olur.
Hocam, test pozitif çıkarsa; test yaptırdığınız hastane, il veya ilçe sağlık müdürlüğüne söylüyor. Size ilaç yazılırsa, alıyorsunuz. Kullanıyorsunuz.

Hastaneye giderken de, 112'yi arayın. Durumu anlatın. Ona göre sizi alırlar. Yoksa şahsi veya yakınınızın arabasıyla gitmeniz, risk oluşturur.

Eve geçtiğinizde, tek bir odaya gidiyorsunuz. Tuvalet, banyo harici çıkmamalısınız. Yemeğinizi de, aileniz tek kullanımlık plastik tabakta veriyor. Evde dolaştığınızda da iki maske takmanız yararınıza olur.

Kronik hasta değilseniz -veya yaşlı- hastaneye sizi yatırmazlar. Evde 14 gün geçirmenizi isterler. Çünkü hastaneler şu anda daha kötü durumdalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…