Arda Metin Hectopat Katılım 10 Haziran 2017 Mesajlar 74 6 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, sorum şu, diyelim ki ben bu sene 1 kez 14 günlüğüne ailemden dolayı karantinaya alındım ve 1 kez de COVID kaptım. Toplam 1 ay gelemedim okula. Sınıfta mı kalırım?
Arkadaşlar merhaba, sorum şu, diyelim ki ben bu sene 1 kez 14 günlüğüne ailemden dolayı karantinaya alındım ve 1 kez de COVID kaptım. Toplam 1 ay gelemedim okula. Sınıfta mı kalırım?
Çözüm 311989 6 Ekim 2021 Bildiğim kadarıyla hayır. Aynı soruyu ben de sormuştum hocaya, COVID19 bu duruma dahil değil demişti. Ama rapor almanız gerekiyor.
Bildiğim kadarıyla hayır. Aynı soruyu ben de sormuştum hocaya, COVID19 bu duruma dahil değil demişti. Ama rapor almanız gerekiyor.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 24 Aralık 2021 #11 @Arda Metin, geçmiş olsun. Bakanlık da bu konu hakkında ayrıcalık tanıyor zaten. Kalmazdın dolayısıyla. Artı 0 Eksi
@Arda Metin, geçmiş olsun. Bakanlık da bu konu hakkında ayrıcalık tanıyor zaten. Kalmazdın dolayısıyla.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.220 Makaleler 3 Çözümler 61 24 Aralık 2021 #12 311989 dedi: Özürlü devamsızlıktan sayılmıyor. Zaten özürlü devamsızlık 20 gün, 2 defa COVID geçirsen sınıfta kalıyorsun. Genişletmek için tıkla... Öyle değil. COVID veya karantina için alınan izinlerde devamsızlık sayılmıyor. COVID sebebi ile yapılan devamsızlıklar buraya işliyor. Yani bir problem olmaz. Arda Metin dedi: Eki Görüntüle 1249733 Korona olarak cevabı kesin bir şekilde öğrendim. Genişletmek için tıkla... Yazılmış zaten. Şimdi gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
311989 dedi: Özürlü devamsızlıktan sayılmıyor. Zaten özürlü devamsızlık 20 gün, 2 defa COVID geçirsen sınıfta kalıyorsun. Genişletmek için tıkla... Öyle değil. COVID veya karantina için alınan izinlerde devamsızlık sayılmıyor. COVID sebebi ile yapılan devamsızlıklar buraya işliyor. Yani bir problem olmaz. Arda Metin dedi: Eki Görüntüle 1249733 Korona olarak cevabı kesin bir şekilde öğrendim. Genişletmek için tıkla... Yazılmış zaten. Şimdi gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Geçmiş olsun.