Müdür veya müdür yardımcısı iyi kalpli biriyse belki silerler hocam,ancak pek sevilecek kişiler değilse geçmiş olsun sınıfta kaldınız...Merhaba. 11. sınıf öğrencisiyim ortalamam iyi ama devamsılzlıgım özürlü 22 bucuk, özürsüz 8 gün yani 30 bucuk gün. Eger bunun yüzünden sınıfta kalırsam okulu bırakırım. İki hafta önce raporluya aldırdık ama yine sınıfta kalıyorum. Ne yapmam lazım direkt silemiyorlar mı?
Evet haklısınız hocam ama en garanti yol yapılabiliyor ise özel bir hastaneden heyet raporu almak.
Heyet raporu almak çok zor gibi bir şey alabilmeniz için sakat veya başka bir hastalığınızın olması gerek diye biliyorum
kaçıncı sınıfsın ben 12. sınıfım geç kaldığımız zaman yarım gün yazıyorlar ve silinmiyor şuan 9 gün özürsüz büyük ihtimalle kalacağım, büyük ihtimalle nisan ayında açık lise 3. dönem kayıtları başlayacak, ilk kayıt ve kayıt yenileme sınıf tekrarına kalanlar geçebiliyor diye biliyorum deneyeceğim ben şansımı sende dene istersen halk eğitimi arayıp sorabilirsinKanka cidden hiç silemezler mi?.. Hiçbir türlü olmaz mı? Cidden 1 yılimi bu devamsızlıktan dolayı kaybedersem bir daha okumam ortalamam 70 iyi bir ogrenciyim okulda beni sever herkes yapmazlar mi?
Artık Aff kalktığı için devamsızlık silme diye bir şey yok bizim sınıftan bir erkeğin velisini aradılar gözümün önünde kaldığını söylediler yani kalmış olabilirsin Aff kalktı ama sistemden isteseler silerler ama yasal değil sadece velin okula gelmesi lazımMerhaba. 11. sınıf öğrencisiyim ortalamam iyi ama devamsılzlıgım özürlü 22 bucuk, özürsüz 8 gün yani 30 bucuk gün. Eger bunun yüzünden sınıfta kalırsam okulu bırakırım. İki hafta önce raporluya aldırdık ama yine sınıfta kalıyorum. Ne yapmam lazım direkt silemiyorlar mı?
Devamsızlık silme yok zaten özürsüzden özürlüye geçirme var oda 20 özürlü en fazla af olduğu zaman sildirme diye bir şey olmuyordu zaten adı üstünde af özürlü özürsüz 200 günde olsa duruyordu sadece sınıfta kalmıyorsun yine silinmiyorduArtık Aff kalktığı için devamsızlık silme diye bir şey yok bizim sınıftan bir erkeğin velisini aradılar gözümün önünde kaldığını söylediler yani kalmış olabilirsin Aff kalktı ama sistemden isteseler silerler ama yasal değil sadece velin okula gelmesi lazım
Benim 10. Sınıfta 59 gün özürsüz vardı 20 gününü özürlüye geçirip kalanını faaliyet yazmışlardı. Ama bi kaç sene oluyor şuan ne yaparlar bilmem ama konuş yarım günden bırakmazlar yarım gün olan devamsızlığına geç kaldı yazarlar olur biter dert etme hallederler.Merhaba. 11. sınıf öğrencisiyim ortalamam iyi ama devamsılzlıgım özürlü 22 bucuk, özürsüz 8 gün yani 30 bucuk gün. Eger bunun yüzünden sınıfta kalırsam okulu bırakırım. İki hafta önce raporluya aldırdık ama yine sınıfta kalıyorum. Ne yapmam lazım direkt silemiyorlar mı?
bende şey oldu 2 gün önce 23.5 özürlüm vardı 19.5 e sildiler özürsüze de çevirmedilerDevamsızlık silme yok zaten özürsüzden özürlüye geçirme var oda 20 özürlü en fazla af olduğu zaman sildirme diye bir şey olmuyordu zaten adı üstünde af özürlü özürsüz 200 günde olsa duruyordu sadece sınıfta kalmıyorsun yine silinmiyordu
sen gidip konustunmu yoksa kendi kendinemi silindibende şey oldu 2 gün önce 23.5 özürlüm vardı 19.5 e sildiler özürsüze de çevirmediler
Kaçıncı sınıfsın ben 12. sınıfım geç kaldığımız zaman yarım gün yazıyorlar ve silinmiyor şu an 9 gün özürsüz büyük ihtimalle kalacağım, büyük ihtimalle nisan ayında açık lise 3. dönem kayıtları başlayacak, ilk kayıt ve kayıt yenileme sınıf tekrarına kalanlar geçebiliyor diye biliyorum deneyeceğim ben şansımı sende dene istersen halk eğitimi arayıp sorabilirsin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.