30.5 gün devamsızlıktan dolayı sınıfta kalınır mı?

sen gidip konustunmu yoksa kendi kendinemi silindi

Açık lise kalktı diye biliyorum, nasıl olacak açık liseye nasıl girerim?
yazdım ya önceki mesajda sınıfta kaldığın zaman geçebiliyorsun ama eylül ayındamı yoksa nisan ayında oluyor mu onu bilmiyorum

bende şey oldu 2 gün önce 23.5 özürlüm vardı 19.5 e sildiler özürsüze de çevirmediler
okulun vicdanıyla ilgili bir durum özel okulsa veya küçük şehirse doğu taraflarındaysa vs. yapanlar oluyor ama istanbul izmir ankara gibi büyük şehirlerde yapmıyorlar :/

yazdım ya önceki mesajda sınıfta kaldığın zaman geçebiliyorsun ama eylül ayındamı yoksa nisan ayında oluyor mu onu bilmiyorum

okulun vicdanıyla ilgili bir durum özel okulsa veya küçük şehirse doğu taraflarındaysa vs. yapanlar oluyor ama istanbul izmir ankara gibi büyük şehirlerde yapmıyorlar :/
daha sınıfta kalmadım ki

sen gidip konustunmu yoksa kendi kendinemi silindi

Açık lise kalktı diye biliyorum, nasıl olacak açık liseye nasıl girerim?
şey oldu ben gittim hocam dilekçe verdim ama devamsızlığımı 23.5 özürlüde bırakmışsınız dedim sonra düzelticem dedi düzeltmedi 3 ay sonra düzeltmiş 19.5 düşürdü ama özürsüze falanda aktarmadı yani sadece düşürdü

Merhaba. 11. sınıf öğrencisiyim ortalamam iyi ama devamsılzlıgım özürlü 22 bucuk, özürsüz 8 gün yani 30 bucuk gün. Eger bunun yüzünden sınıfta kalırsam okulu bırakırım. İki hafta önce raporluya aldırdık ama yine sınıfta kalıyorum. Ne yapmam lazım direkt silemiyorlar mı?
Abi lutfen cevap ver kaldin mi benim 30.5

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı