.Covm uzantı virüsü nasıl temizlenir?

Fotoğraflar için mi söylüyorsunuz?
Hayır sistem geri yükleme yaparsan sistem virüsten önceki haline döner. Onu söylemeye çalışıyorum. Ama o iş biraz karmaşık kişisel dosyalar gelmeyebilir. Sen Kaspersky Rescue Disk ile dene sonra dönüş yap.

Hayır sistem geri yükleme yaparsan sistem virüsten önceki haline döner. Onu söylemeye çalışıyorum. Ama o iş biraz karmaşık kişisel dosyalar gelmeyebilir. Sen Kaspersky Rescue Disk ile dene sonra dönüş yap.
Bilgisayara outlook hesabımı bağladıgımı unutmusum outlook şifremi girince düzeldi büyük ihtimal şifreyi silmek istedi virüs ama outlook hesabı izin vermedi şimdi güvenli modda başlattım ve virüsleri tarıyorum tarama bitince tekrardan yazarım
Malwarebytes ve eset smart security premium uygulamaları ile 2 defa tarama yaptım ve bütün virüsleri sildim şimdi geriye fotoğraflar kaldı onları nasıl yapabileceğim hakkında bir bilgin var mı?

Son düzenleme:

Hocam burda .covm göremedim ama o uygulamayı denesem olur mu?

Bu konuda bana yardım eden herkese teşekkür ederim. Bilgisayarda microsoft ile oturum açtıgım için 2020 den öncesine ait tüm fotoğrafları kurtarabildim şuan sadece 200 e yakın fotoğraf gitti. En azından hepsi gitmedi sizi bilgilendiriyim istedim.

Bilgisayarıma virüs bulaşmış ve çoğu dosyaya .covm uzantısı vermiş bu uzantıyı değiştirdiğimde ise o dosya açılmıyor. Fotoğraflarımda vardı bunun içinde, bunu nasıl çözebilirim? Virüsleri kaldırmadım daha o dosyalar silinir diye. Kaldırsam o dosyalar silinir mi?
Merhaba aynı sorun bende de var. Bütün dosayalarım .covm uzantılı olmuş durumda. Siz çözüm bulabildiniz mi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı