cPanel ile başlangıç düzeyi Linux hosting

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Merhaba. GoDaddy üzerinden cPanel ile başlangıç düzeyi Linux hosting satın almak istiyorum. Ama sadece 1 aylık almak istiyorum. Bunun da maliyeti yaklaşık 70 try civarında. Şimdi bu hosting bana SSL sunmuyor bildiğim kadarıyla öyle mi?

Sadece ucuz bir hosting açıp kendi projelerimi ekleyeceğim içerisine o kadar fazla bir şey istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece ucuz bir hosting açıp kendi projelerimi ekleyeceğim içerisine o kadar fazla bir şey istemiyorum.
Eğer projeniz gerçekten küçükse ücretsiz sunucuları da değerlendirin isterseniz.
  • Infinity Free: Adil kullanım kotası ile kısmen sınırsız web sunucusu sağlıyorlar. Gözle görülür tek sıkıntısı IO işlemlerinin çok fazla kullanıcı bulunması yüzünden yavaş olması.
  • Awardspace: 5 GB upload sınırı var ve dış bağlantılar yasak, curl kullanamazsınız. Bunlar dışında en profesyonel ücretsiz sunucu sağlayıcısı.
  • FreeWHA: Eğer siteniz, sunucu sağlayıcının gereksinimlerini karşılıyorsa ücretsiz ssl veriyorlar. Eksi yanı da sitenize FreeWha reklamı ekleniyor.

Ücretsiz ssl sunan bir yerden alım yapabilirsiniz, örnek;

Ücretsiz ssl sunan bir yerden alım yapabilirsiniz, örnek;

Teşekkürler

Desteği dışında hiçbir özelliği olmayan bir firma. Türk hostinglere bakabilirsiniz, ekonomik olur.

Desteği dışında hiçbir özelliği olmayan bir firma. Türk hostinglere bakabilirsiniz, ekonomik olur.
Hangi firma hocam?

Bu mu açtığım konudakı firma mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı