cPanel web hosting satarken ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan TCP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 292

TCP

Femtopat
Daha fazla  
Ancak sorunum şu şimdi destek sistemim olmalı ben her şeyi WhatsApp üzerinden yapmalarını istiyorum hem bu şekilde daha ulaşılabilir ve daha güvenli ancak şöyle bir şey var tek 1 numaram var ve orijinal WhatsApp hesabım o profil fotoğrafım da var. Şimdi ne yapmam gerekiyor beni aydınlatır mısınız? Sitede şu an özellikleri gösteren bir sayfa hazırladım nasıl olmuş sizce?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-03-15-09-31-736_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-03-15-09-31-736_com.android.chrome.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 37
Ftp hesabı, mysql veritabanı ve e-posta hesaplarını her pakette limitsiz yap. Sana bir zararı dokunmaz bu özelliklerin.

Whatsapp üzerinden destek güvenli olmayabilir. Kritik istekler için her zaman destek talebi açmaya yönlendiririm ben. Destek talebi aldığında sms bildirimi alırsan geç kalmadan cevaplayabilirsin.

Bir adet sanal numara alarak o numarada whatsapp destek hattını kullanabilirsin. Hatta sistem sms'lerinide bu numaradan göndertirsin. Şifre hatırlatma veya hizmet yenileme bildirimleri gibi. 0850 veya 0212 gibi numaralardan alabilirsiniz. Netgsm'de sabit numaraların yıllık fiyatları uygun olması lazım.

FTP hesabı, MySQL Veritabanı Sistemleri ve e-posta hesaplarını her pakette limitsiz yap. Sana bir zararı dokunmaz bu özelliklerin.

WhatsApp üzerinden destek güvenli olmayabilir. Kritik istekler için her zaman destek talebi açmaya yönlendiririm ben. Destek talebi aldığında SMS bildirimi alırsan geç kalmadan cevaplayabilirsin.

Bir adet sanal numara alarak o numarada WhatsApp destek hattını kullanabilirsin. Hatta sistem SMS'lerini de bu numaradan göndertirsin. Şifre hatırlatma veya hizmet yenileme bildirimleri gibi. 0850 veya 0212 gibi numaralardan alabilirsiniz. Netgsm'de sabit numaraların yıllık fiyatları uygun olması lazım.

En önce yanıtınız için çok teşekkür ederim şu an litespeed cPanel lisansını zar zor aldım hostingide aldım param bunlara yetti geçici kendi numaramdan yapacağım şimdilik sonrasında sizin dediğiniz gibi ancak bir şeyde sorum olacak kritik istekler derken nasıl bir kritik istek? Zaten scripti Laravel ile yapacağım o zaman tam otomasyona geçerim teşekkürler çok yardımcı oldun yanıt vermesen de.

En önce yanıtınız için çok teşekkür ederim şu an litespeed cPanel lisansını zar zor aldım hostingide aldım param bunlara yetti geçici kendi numaramdan yapacağım şimdilik sonrasında sizin dediğiniz gibi ancak bir şeyde sorum olacak kritik istekler derken nasıl bir kritik istek? Zaten scripti Laravel ile yapacağım o zaman tam otomasyona geçerim teşekkürler çok yardımcı oldun yanıt vermesen de.

Script i kendiniz mi yapacaksınız anlamadım ama eğer öyle bir planınız varsa girişmenizi hiç tavsiye etmem. Otomasyon için WiseCP kullanmanızı önerebilirim WHMCS e göre daha uygun fiyatlı bir yazılım. Destek konusunda kendi numaranızı kullanmanız kullanıcı tarafında izlenim olarak kötü olabilir. Üstte de yazıldığı gibi Netgsm gayet uygun fiyatlara çözümler sağlamakta. Müşteri paneli girişlerinde SMS ile iki aşamalı doğrulamayı zorunlu tutabilirsiniz. Netgsm'de şu an 10.000 SMS ücreti 600 TL. Paket özellikleri olarak FTP hesabı ve MySQL Veritabanı miktarını sınırsız yapmanızı öneririm. MySQL tarafında önlem olarak 3306 portunu dışarıdan gelen bağlantılara kapatabilirsiniz. Her bir alan adı için RAM limitlemesi koymanızı ve bu ram miktarını hosting özelliklerinde belirtmenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı