CPU %100 çalışıyor

HalseyWtr

Centipat
Sorun başlıkta belli. 2 gün önce RAT yemiştim. Bugün format attım. Ardından Kaspersky ile taradım temiz çıktı. Böyle bir sorun hala devam ediyor CPU arka planda %100 çalışıyor. Sizce hala izleniyor muyum? Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sisteme demek ki virüs sistemden kalkmamış. Aynı sorunu ben format atarak çözmüştüm.

Anti virüsler her zaman işlemcinizi çok kullanılır tabiri caizse sömürür. Uygulamayı silmenizi öneririm.

Format daha yeni attım ve ardından Kaspersky indirdim. Kaspersky ile taradığımda virüs gözükmüyor.
Hocam formatı USB bellek ile temiz kurulum şeklinde attınız değil mi?

Anti virüsler her zaman işlemcinizi çok kullanılır tabiri caizse sömürür. Uygulamayı silmenizi öneririm.
Hocam kart bilgilerim ve şifrelerim çalındı dün. Bu yüzden bunu yapamam. Emin olmak istediğim tek şey hala izleniyor muyum ya da virüs hala var mı.

Hocam formatı USB bellek ile temiz kurulum şeklinde attınız değil mi?
Hiç bilmiyorum hocam. Bilgisayarcıya attırdım. Temiz kurulum yapmıştır sanırım.

Hocam kart bilgilerim ve şifrelerim çalındı dün. Bu yüzden bunu yapamam. Emin olmak istediğim tek şey hala izleniyor muyum ya da virüs hala var mı.

Hiç bilmiyorum hocam. Bilgisayarcıya attırdım. Temiz kurulum yapmıştır sanırım.
Yine işlemci kullanımınızı kontrol edin. Eğer normal seviyelerde geziyorsa sıkıntı yoktur yani virüs kalkmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı