GTS450Ekran kartı ne?
Yazın bir tane 5-6 bin TL ayarında bir şey toplamayı düşünüyorum. Para biriktiriyorum o yüzden şimdilik bunla idare ediyorumDarboğaz var çünkü. Bilgisayarın maalesef çöp. Çok ucuza Xeon E5450, GTX 750 Ti, 8 GB RAM, 120 GB SSD, 500W PSU bir sistem toplayabilirsiniz. 1300 TL gibi bir fiyat tutuyor.
Demi ya 11. Yaşına girecekSistemin işi bitmiş o sistemden kurtul.
Ekran kartı ne?
Darboğaz var çünkü. Bilgisayarın maalesef çöp. Çok ucuza Xeon E5450, GTX 750 Ti, 8 GB RAM, 120 GB SSD, 500W PSU bir sistem toplayabilirsiniz. 1300 TL gibi bir fiyat tutuyor.
Peki bunda oynanacak bir oyun önerisi yapar mısınız? Yaza kadar idare etmeli beniSistemin işi bitmiş o sistemden kurtul.
Temiz bir Windows 7 64 bit format at. Yaza kadar bekle yapacak bir şey yok.GTS450
Yazın bir tane 5-6 bin TL ayarında bir şey toplamayı düşünüyorum. Para biriktiriyorum o yüzden şimdilik bunla idare ediyorum
Demi ya 11. Yaşına girecek
Peki bunda oynanacak bir oyun önerisi yapar mısınız? Yaza kadar idare etmeli beni
Win 7 64 bit formatlıydı. Baya yavaşdı. Win 8.1 64 bitle formatşadım bilgisayar hızlandı.Temiz bir Windows 7 64 bit format at. Yaza kadar bekle yapacak bir şey yok.
Ekran kartı ne?
Sistemin işi bitmiş o sistemden kurtul.
Birde aklıma gelmişken sizce onboard mu kullanmalıyım yoksa böyle kalsın mı?Temiz bir Windows 7 64 bit format at. Yaza kadar bekle yapacak bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.