Çözüldü CPU %100 sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ege Altun

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, CPU görev yöneticisinde %100 gösteriyor. Ama sıcaklık değerleri normal ve farklı programda CPU normal gözüküyor nasıl düzeltebilirim %100 sorununu. Ekran görüntülerini bırakıyorum. BIOS güncel her şey güncel.
ryzen 3600x
windows 10
aida64 raporum: Report

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    22,6 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    58,9 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    14,5 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    13,5 KB · Görüntüleme: 83
Çözüm
Başlangıç sekmesinde tanımadığınız-bilmediğiniz program var mı? MSConfig hizmetler bölümünde de var mı?

Hayır yok her şey normal :/

Virüs vs. olabilir sistemi taramanızı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şurda işlemcinin yükünü azaltacak birkaç ayar var. Bunları da kullanabilirsiniz, ekran kartı ayarlarına dokunmadan.

Detaylı virüs taraması yaptım çıkmadı.

Dostum aynı sorun bende de var sanırım çift monitör kullanıyorsun, ben çözüm bulamadım fakat bilgisayaru Güç Tasarrufu ya da Yüksek Performans modunda kullanırsan sorun çözülecektir.

Tek monitör kullanıyorum, zaten yüksek performansta :(
Sorunumu şöyle çözdüm;
1- CMD'yi yönetici olarak açtım.
2- chkdsk /f /r bunu yazıp enter tuşuna bastım ve ardından gelen soruya y yazıp entera bastım.
3- Yeniden başlattım. Bir şeyleri repair ettiğini gördüm, sonuç olarak düzeldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
şurda işlemcinin yükünü azaltacak birkaç ayar var. Bunlarıda kullanabilirsiniz, ekran kartı ayarlarına dokunmadan.

Dostum aynı sorun bende de var sanırım çift monitör kullanıyorsun, ben çözüm bulamadım fakat bilgisayarı Güç Tasarrufu ya da Yüksek Performans modunda kullanırsan sorun çözülecektir.

Başlangıç sekmesinde tanımadığınız-bilmediğiniz program var mı? MSConfig hizmetler bölümünde de var mı?

Hayır yok her şey normal :/

şurda işlemcinin yükünü azaltacak birkaç ayar var. Bunları da kullanabilirsiniz, ekran kartı ayarlarına dokunmadan.

Detaylı virüs taraması yaptım çıkmadı.

Dostum aynı sorun bende de var sanırım çift monitör kullanıyorsun, ben çözüm bulamadım fakat bilgisayaru Güç Tasarrufu ya da Yüksek Performans modunda kullanırsan sorun çözülecektir.

Tek monitör kullanıyorum, zaten yüksek performansta :(
Sorunumu şöyle çözdüm;
1- CMD'yi yönetici olarak açtım.
2- chkdsk /f /r bunu yazıp enter tuşuna bastım ve ardından gelen soruya y yazıp entera bastım.
3- Yeniden başlattım. Bir şeyleri repair ettiğini gördüm, sonuç olarak düzeldi.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı