@Recep Baltaş abi yardımcı olur musun? Bilgisayarımın ekran kartı ve işlemci termal macunları değişti 1 hafta oldu uzun süredir CPU problemi yaşıyorum. RAM'ı 4 GB'den 8'e çıkarttım ama LoL ve Discord'u bir arada açınca CPU %100 oluyor ve bilgisayarıma droplar giriyor. Bütün işletim sistemlerini denedim ama hepsinde aynı.
@Recep Baltaş abi yardımcı olur musun? Bilgisayarımın ekran kartı ve işlemci termal macunları değişti 1 hafta oldu uzun süredir CPU problemi yaşıyorum. RAM'ı 4 GB'den 8'e çıkarttım ama LoL ve Discord'u bir arada açınca CPU %100 oluyor ve bilgisayarıma droplar giriyor. Bütün işletim sistemlerini denedim ama hepsinde aynı.
Ekran kartının Driver'ını kurdun mu acaba?
edit: (ne alaka diyecekler için, ekran 4:3 ve bu yüzden driver olmadığından işlemciye yük biniyor olabilir diye düşündüğüm için bunu yazdım)
Ekran kartının Driver'ını kurdun mu acaba?
edit: (ne alaka diyecekler için, ekran 4:3 ve bu yüzden driver olmadığından işlemciye yük biniyor olabilir diye düşündüğüm için bunu yazdım)
hayır format atılmadan veya macunlar değişmeden öncede aynıydı ben sadece araştırdım bir çok sebebi olabilir dendi formatı kendim atıyorum macun değişimlerini bilgisayarcıya yaptırdım fm2 + fx işlemci dediğini anlamadım
Hayır format atılmadan veya macunlar değişmeden önce de aynıydı ben sadece araştırdım birçok sebebi olabilir dendi formatı kendim atıyorum macun değişimlerini bilgisayarcıya yaptırdım FM2 + FX işlemci dediğini anlamadım.